13 / 05 / 2024

istanbul operasyonunda kim serbest kaldı

istanbul operasyonunda kim serbest kaldı

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 10 'u serbest bırakıldı. Şüpheliler hastanenin arka kapısından çıktı.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Kanal İstanbul'u kim nasıl yapacak?

100 Günlük İcraat Programı Basın Buluşması'nda sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu....

Kanal İstanbul'u kim yapacak?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek. Yasa değişikliğinin gündemde olduğu projeyi kimin yapacağı ise merak konusu oldu.

İstanbul’u kim süpürecek belli değil!

İstanbul Belediyesi'nin sokak süpürme işi için düzenlediği ihaleyi kendi firması İSTAÇ kazandı. Belediyenin kendi kendine iş verdiğini belirten Kamu İhale Kurumu ise ihaleyi iptal etti.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Selin Yapı'nın düzenlediği Sanat İstanbul İçin Sergisi kokteyli 19 Mart'a ertelendi!

Londra doğumlu Ned Pamphilon' un Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisinin tanıtım kokteyli 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 19.30'da Palladium AVM' de düzenlenecek.

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

Selin Yapı'nın düzenlediği Sanat İstanbul İçin Sergisi, 9 Mart'ta başlıyor!

Londra doğumlu Ned Pamphilon'un Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisi, Selin Yapı tarafından Palladium Alışveriş Merkezi'nde 09 Mart ila 29 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

istanbul operasyonunda kim serbest kaldı Haberi

istanbul operasyonunda kim serbest kaldı


Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden Kemal Arslan, Murat Cansunar, Yılmaz Çelik, Suphi Vurgeç, Bilir Vakıf Yarımağan, Faruk Altunbay, Bahattin Kuş, Ahmet Fikri Okumuş ve Hüseyin Uçar sağlık kontrolü için gece yarısı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.  


Sağlık kontrolünün ardından serbest bırakılan şüpheliler hastanenin arka kapısından çıktı. 


Süleyman Aslan'ın eşi de serbest 


Operasyon kapsamında gözaltına alınan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın eşi de emniyette ifade verdi.


Aslan'ın eşi ifadesinin ardından soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.


Bu arada Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir hakkında "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet etmek" suçundan ayrı bir soruşturma yürüttüldüğü öğrenildi. Demir'in, "tarihi bir iş hanının otel yapılması" ve "Marmaray güzergahı üzerinde, aksi rapora rağmen 3 katlı bir otelin yapımına izin verdiği" iddia ediliyor.


Yine...