29 / 04 / 2024

İstanbul Orman İşletme Müdürü

İstanbul Orman İşletme Müdürü

Ayazağa'daki orman yangınında yaklaşık 1 hektarlık alan yandı. Orman yangını büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. İstanbul Orman İşletme Müdürü yangının sabotaj olduğu iddiasında bulundu

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü Antalya'da 5 bin metrekarelik arsa satıyor!

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Kumluca'da yer alan 5 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü'nden 8.1 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ordu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  8 milyon 107 bin 31 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina kazandırılıyor. 2018 yılı yatırım programına alınan satış salonu binası 1 milyon liraya inşa ediliyor.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı programında yer alan 1 adet işletme Müdürlüğü idare binası, 1 adet Sosyal Tesis ve 9 adet Lojman olmak üzere toplam 11 adet binanın onarım işleri tamamlandı.

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarılıyor!

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne ait başta Toplu Koruma Merkezi Binaları olmak üzere İdare Binası ve Lojman Binalarında Çatı Onarımı, Dış Cephe Yalıtımı ve Bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalara başlandı

Erzurum Uzundere Orman İşletme Şefliği yeni binası hizmete girdi!

Uzundere Orman İşletme Şefliğimiz Yeni İdare Binasının temeli 2015 yılı nisan ayında atılarak hizmete girdi. Yüklenici tarafından dört gibi çok kısa bir zamanda yapımı tamamlanan hizmet binası açılışı gerçekleştirildi.

Resim İstanbul Orman 3 ayrı ödeme seçeneğiyle!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul Orman projesinde orman manzaralı 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 3 ayrı ödeme seçeneği uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Orman projesinde fiyatlar 216 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinatla! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Yeni kampanyasıyla 3 farklı ödeme seçeneği sunan Resim İstanbul Orman projesinde ödemeler yüzde 50 teslimde öde, yüzde 1 peşinat ya da firma bünyesinde finansman desteği olarak şekillenmiş durumda.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere üç farklı ödeme alternatifiyle kolaylık sağlıyor.

İstanbul Orman İşletme Müdürü Haberi

İstanbul Orman İşletme Müdürü

Şişli, Ayazağa, Havaalanı mevkiinde saat 15.20 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. İhbarı alan orman ve itfaiye ekipleri, yangına havadan ve karadan müdahale etti. Yangının çıktığı sırada bazı yangın söndürme uçaklarının havada olması nedeniyle ormanlık alanda iki ayrı yerde başlayan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de yangının çıktığı yere geldi. Orman İşletme Müdürü Hayati Özgür, Belediye Başkanı Sarıgül'e bilgi verirken; “Zannederim sabotaj sonucu iki yerden başlamış bir yangın. Şimdi uçaklarımız ve helikopterimiz müdahale etti. İtfaiyelerimiz de burada. Yangın şuanda kontrol altında bir sıkıntımız yok. Yanan yer yok, uçaklarımız tekrar sorti yapacaklar" dedi. Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, ormanlık alanda çıkan yangında yaklaşık 1 hektarlık alanın tamamen yandığı bildirdi. Olayla ilgili soruşturma...