06 / 05 / 2024

istanbul orman müdürü Zekeriya Mere

istanbul orman müdürü Zekeriya Mere

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere kimdir? Zekeriya Mere, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zekeriya Mere, ne zamandan beri İstanbul Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

İşgal hediyesi torpil için orman müdürüne sürgün verildi!

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

Heper Kolcu İstanbul Optimum Outlet'in müdürü oldu!

Son olarak Eroğlu Holding’e bağlı Erasta Antalya AVM’de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak çalışan Heper Kolcu, Rönesans Holding bünyesindeki İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nin yeni Alışveriş Merkezi Müdürü oldu...

Heper Kolcu, Optimum Outlet İstanbul’un AVM Müdürü oldu!

Son olarak Eroğlu Holding’e bağlı Erasta Antalya AVM’de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak çalışan Heper Kolcu, Rönesans Holding bünyesindeki İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nin yeni Alışveriş Merkezi Müdürü oldu...

Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu!

Hilton Worldwide Otelleri’nin Türkiye’deki en önemli temsilcileri arasında yer alan Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul, yeni Otel Müdürü atamalarını açıkladı. Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu.

istanbul orman müdürü Zekeriya Mere Haberi

istanbul orman müdürü Zekeriya Mere

Zekeriya Mere kimdir?

Zekeriya Mere, 1962 Afyonkarahisar Dinar doğumlu. Mere, ilk ve orta tahsilini bu ilçede tamamladı. Lise eğitimini Ankara’da alan Zekeriya Mere, 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ne girdi ve 1982 yılında Orman Mühendisi olarak mezun oldu.


Eskişehir Çatacık Orman İşletme Müdürlüğünde aday mühendis olarak göreve başlayan Mere, askerlik dönüşü sırasıyla Edremit ve Marmaris Orman İşletme Şeflikleri ile Yatağan, Marmaris, Eskere ve Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Bir sürede Orman Genel Müdürlüğünde İnşaat Şube Müdürlüğü de yapan Zekeriya Mere, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Zekeriya Mere 13.05.2011 tarihinde Eskişehir Orman Bölge Müdürü oldu. 18.05.2012 de ise İstanbul Orman Bölge Müdürlüğüne...