16 / 05 / 2024

istanbul otogarında bayram yoğunluğu

istanbul otogarında bayram yoğunluğu

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor...

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Tüp fiyatlarında bayram indirimi! Bakın güncel tip fiyat listesi nasıl?

Nisan ayı için tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Vatandaşlar bu ayki ödemelerinde rahatlama yaşayacak. Bayram öncesinde tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Fiyatlar güncellendi. İşte tüm detaylar…

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Demir fiyatlarında büyük indirim! Müteahhitler bayram etti! İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektöründe kasırga etkisi yarattı. Zamların ardı arkası kesilmezken bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe üç indirim geldi. Müteahhitler, inşaat demirine gelen indirim karşısında bayram etti. İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları..

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

istanbul otogarında bayram yoğunluğu Haberi

istanbul otogarında bayram yoğunluğu

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor.



Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle  İstanbul  otogarında yoğunluk yaşanıyor. Otobüs firması yetkilileri şimdiden tüm biletlerin tükendiğini belirtiyor. Otobüs firmaları yaşanan yoğunluk karşısında düzenlediği ek seferler de bilet sıkıntısına çare olmuyor. Firma yetkilileri vatandaşların önceden bilet almaları gerektiğini şuanda bayram sonrasına kadar hiçbir firmada bilet bulunamayacağını belirtiyor.



Mehmet Soyubüklük isimli firma yetkilisi bayramın dördüncü gününe kadar araçlarının dolu olduğunu belirterek "Bayramın dördüncü gününe kadar araçlarımız dolu ek seferlerimiz de dolu vatandaşın yapacağı şu an hiçbir şey yok. Biletlerini önce almalılar. Ama ek seferler olur bizim veya başka firmaların kimse burada kalmadı kalmayacaktır. Derneğimizde şuan biraz esnek davranıyor B-2...