03 / 05 / 2024

istanbul otoyolları

istanbul otoyolları

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli bir projeyi açıkladı. Elvan, D-100 ve TEM Otoyoluna alternatif bir otoyol daha yapacaklarını söyledi..

İstanbul’a 3. Otoyol geliyor!

İstanbul’a 3. Otoyol geliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul’u rahatlatacak üçüncü bir otoyol yapılacağını açıkladı. Sakarya Akyazı’dan başlayacak otoyol üçüncü köprüden Tekirdağ’a kadar uzanacak.

Köprü ve otoyollar özelleştiriliyor!

Köprü ve otoyollar özelleştiriliyor. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, köprü ve de otoyolların özelleştirilmesi için ay sonuna kadar danışman seçecek; özelleştirme sürecinin 2015 ilk çeyrekte başlaması öngörülüyor.

ÖİB, köprü ve otoyollar için danışman seçecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, köprü ve otoyolların özelleştirilmesi için ay sonuna kadar danışman seçecek, özelleştirme sürecinin gelecek yılın ilk çeyreğinde başlaması öngörülüyor. Özelleştirmede çeşitli seçenekler mevcut...

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Almanya'da otoyollar yabancı araçlar için ücretli oluyor!

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, ülkede otoyolların ve karayollarının yabancı plakalı araçlar için ücretli hale getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırladı.Yasa tasarısına göre, "altyapı ücreti" olarak 2016 yılından sonra uygulanmaya koyulması planlanıyor.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Köprü ve otoyollar para bastı!

Karayolları Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, eylül ayında köprü ve otoyolları 35 milyon 439 bin 410 araç kullandı. Bu araçlardan 78 milyon 139 bin 824 lira gelir sağlandı.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu başladı!

Kurban Bayramı tatilinin başlaması dolayısıyla İstanbul genelinde trafikte yoğunluk yaşanırken, Çamlıca gişelerinin önünde uzun araç kuyrukları oluştu. Kent genelinde köprüler, otoyollar ve ana arterlerde trafik yavaş ilerledi.

Kurban Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz!

Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu karara göre, 3 Ekim Cuma saat 00.00'dan, 8 Ekim Çarşamba saat 07.00'ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılabilecek...

istanbul otoyolları Haberi

istanbul otoyolları

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli bir projeyi açıkladı. Elvan, D-100 ve TEM Otoyoluna alternatif bir otoyol daha yapacaklarını söyleyerek "Mevcut otoyol ve E-5'e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. Sakarya Akyazı'dan başlıyor ve İzmit'in üst tarafından doğrudan Kuzey Marmara Otoyolu'yla birleşiyor. Sakarya Akyazı'dan itibaren, izmit üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprü sü'yle birleşecek olan bir güzergah. Tekirdağ Kmalı'ya kadar gideceğiz ve mevcut TEM'le birleştireceğiz. Sonra Çanakkale üzerinden Balıkesir'e uzanacağız" dedi. Elvan ayrıca "2015 sonunda İstanbul'dan Bursa'ya Körfez Köprüsü'nden gidilecek. İstanbul-Yalova arası 1.5 saat sürüyor. Bunu 15 dakikaya indiriyoruz"...