18 / 05 / 2024

İstanbul Özel Dairesi

İstanbul Özel Dairesi

Maltepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi, Tuzla Anadolu Lisesi ve Pendik Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi onarım işleri İstanbul Özel Dairesi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

İstanbul'da milyonluk rezidansta yoksulluk için vakıf kuruldu!

İstanbul’da dairesi 198 bin dolardan başlayan sitede ‘yoksulluğu engellemek’ amaçlı Adalet ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Vakfa ait 100 bin TL'lik mal varlığı bulunuyor.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Emlak vergisi ödeme 2020!

2019 yılında kullanılacak emlak vergi değerleri İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Takdir Komisyonları tarafından belirlendi ve Resmi Gazete'de yayınlandı. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? İşte emlak vergisi ödeme 2020...

Emlak vergisi sorgulama 2019!

2019 yılında kullanılacak emlak vergi değerleri İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Takdir Komisyonları tarafından belirlendi. Peki vergi sorgulaması nasıl yapılır? 

İstanbul Özel Harekât Kemerburgaz'a taşınıyor!

Kemerburgaz mevkisi, Sinan Paşa Mahallesi’ndeki yaklaşık 260 bin metrekare büyüklüğündeki tescil dışı alan, imar planı değişikliğiyle, İstanbul Özel Harekât Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilmek üzere ‘Emniyet Hizmet Alanı’na alındı...

Heran İstanbul örnek daire!

Heran İstanbul'da daireler lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İşte Heran İstanbul örnek dairesi..

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Türkiye'de toplanan vergilerin yüzde 44,5'i İstanbul'dan!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, "Geçen yıl Türkiye'de toplanan vergilerin, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi başkanlığı dahil, yüzde 44,5'i İstanbul'dan toplandı." dedi.

Günlük kiralık 667 eve tutanak tutuldu!

İstanbul Vergi Dairesi başta yeme içme mekanları olmak üzere bir çok alanda çalışmaları hızlandırdı. Günlük hatta saatlik kiralanan 773 ev de denetlendi. 667’sine tutanak tutularak mükellef haline getirildi.

İstanbul'da günde 100 bin kişi yapılandırmaya koştu!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bayrakdar: "Vergi borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda bugünlerde daha büyük bir taleple karşı karşıyayız. Son dönemde günde neredeyse 100 binlik bir başvuru oldu" dedi.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Mimariye özel 3 boyutlu baskı teknolojileri 3D Printshow, İstanbul’da!

“Değişen dünyanın bir parçası olun” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen 3D Printshow İstanbul özel bölümü, 29 Eylül’de kapılarını açıyor…

İstanbul Özel Dairesi Haberi

İstanbul Özel Dairesi
İstanbul Maltepe Tuzla Pendik'te 3 adet lise (İstanbul Maltepe Ertuğrulgazi Anadolu Lise onarım işi, İstanbul Tuzla Anadolu Lisesi Onarım İşi, İstanbul Pendik Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi onarım işi) onarım işleri İstanbul Özel Dairesi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. İş, sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi ise 90 takvim günü olarak belirlendi. 
İhale ilanı için