28 / 04 / 2024

istanbul pencere fuarı 2015

istanbul pencere fuarı 2015

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

istanbul pencere fuarı 2015 Haberi

istanbul pencere fuarı 2015

Türkiye’de ilk kez Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.


Saray Alüminyum minimum alüminyum kullanımı ile maksimum görsel sağlayan Minimal Sürme ve Kayar Katlanır Sürme Sistemlerini ilk defa 2015 PENCERE Fuarında sergilenmeye başladı. Binaların Yangından Korunması hakkındaki Yönetmelik gereği 21,5 metre üzerindeki binalarda güvenliği sağlamak amacıyla kullanımı zorunlu hale getirilen A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller Mineral Dolgulu olarak Türkiye’de ilk kez SARAY Alüminyum tarafından üretilmeye başlandı. Çok katlı binalar, gökdelenler, endüstriyel binalar, kamu binaları, tüneller, havaalanları, hastaneler, AVM’ler, stadyumlar, tren ve metro istasyonları, oteller ve yangın yalıtımının önemli olduğu tüm yapılarda, binaların dış cephe, iç duvar kaplaması, tavan...