28 / 07 / 2024

istanbul perpa ticaret merkezi

istanbul perpa ticaret merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Perpa esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi ve 5 bin klimayı devre dışı bırakacak olan düğmeye bastı. Isıtma ve soğutma iş yerlerinin üzerinden geçen 33 kilometre uzunluğundaki özel boru ile yapılacak...

Milli Emlak İstanbul'da ticaret ve konut imarlı 7 arsa satacak! Mega kentte 8 taksitle KDV'den muaf arsalar! 

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'daki 7 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile IBC Knowledge Park Private Limited tarafından kuruldu.

Perpa: İstanbul'un labirent benzeri ticaret merkezi, çözmesi zor bir şehir!

Son dönemde büyük bir ilgiyle karşılanan "kaotik" mimarisiyle tanınan Perpa, dünyanın en büyük monoblok yapılarından biri olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB'den İstanbul'da ticaret ve konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Molla Şeref Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Igt Istanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Igt Istanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Soheıl Babaeı tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hagı M.A. tarafından kuruldu.

istanbul perpa ticaret merkezi Haberi

istanbul perpa ticaret merkezi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Perpa esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi ve 5 bin klimayı devre dışı bırakacak olan düğmeye bastı.


İstanbul’un en büyük ticaret merkezlerinden biri olan Perpa önemli bir adım atarak merkezde bulunan 5 bin klimayı devre dışı bıraktı. 12 milyon liraya mal olan çevreci girişim 69 bin metre kare alana kurulu Perpa’daki 5 bin klimanın sökülmesiyle sağlandı. Daha önce ısıtma ve soğutmanın yapıldığı klimalar yerine iş yerlerinin üzerinden geçen 33 kilometre uzunluğundaki özel boru sistemi ile yapılacak.


Yeni sistemin açılışında kahvaltıda buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kurdeleyi birlikte kesti. Açılıştan önce konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeni dönemde katılımcı demokrasiyi önemsediğini vurgulayarak imar planların Perpa isteklerine...