06 / 07 / 2024

istanbul propa plaza

istanbul propa plaza

İstanbul'da iş dünyasının kalbinin attığı Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları hızla devam eden Propa Plaza projesi, özel lokasyonu ve kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklı ulaşım imkanları ile fark yaratıyor...

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

İş İstanbul 34 Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO İş İstanbul Plaza değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2018 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İş İstanbul Plaza 2018 Yıl Sonu Değerleme Raporunu yayınladı...

İş İstanbul 34 Plaza 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İş İstanbul 34 Plaza 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

İstanbul The Plaza Hotel 12 milyon TL'ye yenilendi!

Yasemin Turizm’in bünyesinde yer alan otelin yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Erol Turanlıoğlu ile Barış Özkan toplamda 12 milyon TL harcandığını belirtti.

Özak, İş İstanbul 34 Plaza'nın değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Propa Plaza'da dolar kuru 2,50TL!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plaza'nın son ofisleri, dolar kuru 2.50 liraya sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A+ ofisler 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor.

istanbul propa plaza Haberi

istanbul propa plaza

Büyükdere Caddesi ile çevrili Propa Plaza, Zorlu Center'a 200 metre mesafede yer alırken; Esentepe metro durağına 100 metre ve Zincirlikuyu metrobüs durağına ise sadece 150 metre uzaklıkta. Propa Plaza; alışveriş, gezi, yeme-içme, kültür ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile de çalışanların hayatını kolaylaştırıyor. 


Propa Plaza, hem 8 bin metrekare müstakil ofis alanı olarak kullanılabiliyor, hem de farklı ihtiyaçlara göre 830'ar metrekarelik komple katlar olarak değerlendirilebiliyor. Ayrıca 190 ve 225 metrekarelik ofis seçenekleri de mevcut. Böylece, projede yer alan toplam 27 ofis birimi ile hem küçük hem de daha büyük alanlara ihtiyacı olan kullanıcılar ve yatırımcılar için farklı alternatifler sunuluyor. 


Hürses...