05 / 05 / 2024

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Olgun Zorlu ve Ahmet Zazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Terzi imzasıyla kuruldu.

Altın Rezidans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rezidans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Terzi imzasıyla kuruldu.

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Olgun Zorlu ve Ahmet Zazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul Rezidans projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Rezidans fiyatı!

Rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşan Skyland İstanbul Rezidans projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Skyland İstanbul Rezidans fiyatı...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık!

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde konut teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor....

Kayabaşı Adım İstanbul Rezidans!

Kayabaşı Adım İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 498 bin liradan başlayarak değişiyor. Kayabaşı Adım İstanbul Rezidans projesinde 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış fiyatları 406 bin 800 liradan başlayarak değişiyor. 615 konut ve 120 dükkandan oluşan Kayaşehir Adım İstanbul projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde 1.156 konut ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 92 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Rezidans projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Haberi

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi


İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Olgun Zorlu ve Ahmet Zazif Zorlu imzasıyla kuruldu.


İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Her türlü gayrimenkul, yatırım işlerini yapmak, her türlü gayrimenkul alım, satım, inşaat, kiralama işlerini yapmak.  2. Turizme hizmet amacı ile restorantlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayrimenkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. 3. Gayrimenkulleri her cins ve safhada temin etmek, trampa etmek, ilgili kurum ve kuruluşlardan imar sunumu temin etmek, mevzii...