05 / 05 / 2024

İstanbul sanayi planı

İstanbul sanayi planı

1965 yılında İstanbul'un sanayi planı, Belediye Meclisi tarafından onaylanmış. İstanbul içinde yeni sanayi bölgesi açılmayacakmış. Yeni sanayi bölgesi olarak da Kartal ilçesinin üst kısmı ayrılmış.

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 sonuçları!

İstanbul Sanayi Odası'nın 2015 yılı araştırma sonuçlarına göre ilk sırada TÜPRAŞ yer aldı. Araştırmada, Ford Otomotiv Sanayi AŞ ikinci, Arçelik üçüncü oldu.

Esenyurt Hep İstanbul ödeme planı kampanyası!

Esenyurt Hep İstanbul ödeme planı kampanyası kapsamında 2016 yılı boyunca aylık taksit ödemesi yok. Nisan 2017'de teslim edilecek olan Hep İstanbul'da fiyatlar 311 bin liradan başlıyor...

Kartal Burj El İstanbul ödeme planı!

Kartal Burj El İstanbul ödeme planı kapsamında 50 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Burj El İstanbul projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor...

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası!

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası Mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje AC Yapı imzası ile yükseliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul ödeme planı!

Yakuplu Deniz İstanbul ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay taksit avantajı sağlanıyor. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul ödeme planı!

Beyazhane İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2017 yılında teslim edilecek olan projede konut fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı!

Konum bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

LaVie İstanbul ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

Adım İstanbul ödeme planı!

Adım İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Konutların 2018 yılının başında teslim edileceği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Beyoğlu Hacıhüsrev bölgesinde hayata geçiriliyor.

Atakent Tema İstanbul ödeme planı!

Atakent Tema İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Hemen teslim edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Halkalı Tema İstanbul ödeme planı!

Halkalı Tema İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa edilen projede 3 bin 531 adet konut bulunuyor.

İstanbul sanayi planı Haberi

İstanbul sanayi planı

İstanbul içinde sanayi bölgeleri açılamayacak


  İstanbul'un sanayi planı, Belediye Meclisi tarafından onaylanmıştır. Bu plan, katma bütçelerle yönetilen ilçe belediyelerine de gönderilerek görüşlerinin bildirilmesi istenecektir. İstanbul içinde yeni sanayi bölgesi açılamayacaktır. Mevcutlar kendi içlerinde genişletilebilecektir. Bilhassa fazla kalabalık oturulan yerlerde sanayi bölgesi bulunsa dahi halkı rahatsız ettiği takdirde genişletilmeyecektir. 

  Yeni sanayi bölgesi olarak da Kartal ilçesinin üst kısmı ayrılmıştır. Ancak burada yeni tesisler kurulabilecektir. 

  Gecekondu sahalarının bulunduğu yerlerdeki sanayi müesseseleri de aynı kayda uyacaktır. Plan, katma belediyelerden gelecek isteklerden sonra son görüşmesi yapılarak kesin şekli tespit edilecek ve 1966 baharından itibaren Bakanlıkça onaylanarak yürürlüğe konacaktır. Binalarını genişletmek isteyen mevcut sanayi yerleri de isteklerini bu müddet zarfında bildireceklerdir.


Hürriyet Gazetesi 15 Kasım 1965



Abdullah Kutalmış...