02 / 05 / 2024

İstanbul Sancaktepe metro ile prim yapacak

İstanbul Sancaktepe metro ile prim yapacak

İstanbul'un gelişen bölgesi Sancaktepe, metro hattının hizmete girmesiyle yüzde 100 prim yapacak. Markalı konut projeleriyle dönüşen Sancaktepe, Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen lokasyonları arasında bulunuyor

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki Akıllı Metro Projesi test ediliyor.Projenin 30 Ağustos'ta tamamlanması hedefleniyor.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metro hattı yıl sonunda açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak hatla Üsküdar-Sancaktepe arasında yolculuk süresi 24 dakikaya inecek.

Çekmeköy Sancaktepe metro hattında son durum!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun açılış tarihi 1 yıl ertelenmişti, peki konut fiyatlarını yüzde 100 artıran Çekmeköy Sancaktepe metro hattında son durum ne?

Üsküdar metro hattında inceleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Doğuş Grubu'nun ortaklaşa yürüttüğü metro Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı inşaat çalışmaları esnasında bölgede çatlaklar meydana geldi.

Üsküdar-Sancaktepe metro hattı inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında startı Ümraniye'den verilen Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe Metro İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Metro hattının uzunluğu 17 kilometre olacak.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlıyor!

İstanbul'da yükselen Mahal Sancaktepe, bölgede yapılan hastane, metro ve Ar-Ge merkezi ile kazanç vaad ediyor. Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. 1+1 dairelerin fiyatla

İstanbul Sancaktepe metro ile prim yapacak!

İstanbul'un gelişen bölgesi Sancaktepe, metro hattının hizmete girmesiyle yüzde 100 prim yapacak. Markalı konut projeleriyle dönüşen Sancaktepe, Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen lokasyonları arasında bulunuyor

Sancaktepe metro ile yüzde 100 prim yapacak!

Sancaktepe metro ile yüzde 100 prim yapacak. Son yıllarda markalı konut projeleriyle yeni bir kimliğe bürünen Sancaktepe, İstanbul'da Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen lokasyonları arasında yer alıyor.

Resim İstanbul Sancaktepe fiyat listesi!

Resim İstanbul Sancaktepe fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'nin son bloğunda fiyatlar 123 bin lira!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu da satışa çıktı. Toplam 5 kattan oluşan blokta 25 daire yer alıyor...

İstanbul Sancaktepe metro ile prim yapacak Haberi

İstanbul Sancaktepe metro ile prim yapacak

Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi ve metronun hizmete girmesiyle gayrimenkulde ikinci baharım yaşamaya hazırlanan bölge 3'üncü köprü bağlantılı Kuzey Marmara Otoyolu ile değerini ikiye katlayacak. Hali hazırda bölgede metrekare konut fiyatları bin 500 liradan başlıyor 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor. 


Gözde mahalleler Sancaktepe ilçe vasfını kazanmadan önceki dönemlerde alt ve orta gelir grubuna hitap eden tek katlı gecekondu ve 23 katlı niteliksiz, ruhsatsız binaların konumlu olduğu bir bölgeydi. 


Şimdilerde ise orman alanlarına, Şile ve TEM Otoyolu'na yakınlığıyla dikkat çeken ilçeye büyük inşaat firmalarının yanı sıra küçük yatırımcılar da rağbet gösteriyor. Eski sanayi alanları ve boş büyük parsellerde nitelikli ve lüks konut projeleri farklı bir vizyon kazanan ilçede, mahalle aralarındaki eski yapıların yerinde ise modern binalar yükseliyor. 


Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Pendik,...