06 / 05 / 2024

İstanbul Sapphire paraşütçü

İstanbul Sapphire paraşütçü

" Probase Dünya Kupası" nın İstanbul ayağında, İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan ve orta katlardan birinde yaklaşık 40 dakika havada asılı kalan paraşütçü, itfaiye tarafından kurtarıldı..

Kripto para borsası Huobi'den kripto para türevlerinde işlem yapma yasağı!

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Giresun Gedikkaya Projesi'ne paraşüt alanı inşa ediliyor!

Giresun'dkai ‘’Gedikkaya Projesi’’ hızla ilerliyor. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun özel önem verdiği projeye yamaç paraşütü alanı ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

ACO'dan tünellere yangın güvenliği!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Son dönemlerde yaşanılan Bolu Dağı Tüneli ve İstanbul- İzmir otoyolu tüneli yangınları uyarıcı nitelikte.” dedi.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Ordu Perşembe'deki çöp alanı paraşüt pisti olacak!

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, paraşüt tutkunları için piste dönüştürülecek. Kabak Tepe'de bulunan çöplük temizlenerek, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirilmesi amaçlanıyor.

Eskişehir Riskli Alan projesi tanıtıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi’ne hazırlatılan “Eskişehir Riskli Alan” projesi İstanbul’da tanıtıldı. Tanıtım toplantısında proje, maketi üzerinde incelendi.

Anadolu'daki konut satış artışı İstanbul ve Türkiye ortalamasını solladı!

Konut satışında rekor kırılırken, Anadolu'daki artış İstanbul'u ve Türkiye ortalamasını solladı. Bu tablo göçün hız kestiğinin ve gayrimenkulün tabana yayıldığının göstergesi oldu.

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi İzmir'e ivme kazandıracak!

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi.

İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi’ye taşınabilir!

İstanbul Üniversitesi’nin tıp fakültelerini taşınma süreci bekliyor. İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi’ye taşınabilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ise 40 milyon liraya kurulacak prefabrik yapılarda eğitim vermeye hazırlanıyor.

Kiler GYO, Sapphire'deki tüm paylarının satacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ İstanbul Sapphire'de mülkiyetinde bulunan tüm kısımların toplu satışı için TFI ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

İstanbul Sapphire paraşütçü Haberi

İstanbul Sapphire paraşütçü

"Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan ve orta katlardan birinde asılı kalan paraşütçü, itfaiye tarafından elektrikli cam temizleme iskelesi kullanılarak kurtarıldı.


Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen paraşütçülerin katıldığı "Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, paraşütçüler sırasıyla 236 metre yüksekliğe sahip İstanbul Sapphire üzerinden atlayış yaptı. 18 ayrı ülkeden 65 lisanslı profesyonel paraşütçünün katıldığı yarışmada, sporculardan birinin paraşütü, orta katlardan birinin penceresine takıldı.


Yaklaşık 40 dakika havada asılı kalan paraşütçüyü kurtarmak için gelen itfaiye ekipleri, binanın elektrikli cam temizleme iskelesi ile paraşütçünün asılı kaldığı kata çıktı. İtfaiye ekipleri sporcuyu sağlıklı bir şekilde elektrikli iskeleye aldı. Parşütçü daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerine teslim...