16 / 05 / 2024

istanbul sarayları konutları

istanbul sarayları konutları

Daire fiyatlarının 199 bin 664 TL'den başlangıç gösterdiği İstanbul Sarayları Küçükçekmece'de 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Sarayları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi İstanbul Sarayları ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi İstanbul Sarayları projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul 216 Konutları 2. Etap'ta yaşam 1 Mayıs'ta başlıyor!

Toplam 1.144 dairenin yer aldığı İstanbul 216 Konutları projesinin 2. etabında teslimler 1 Mayıs'ta başlıyor...

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017!

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017 güncel bilgiler kapsamında daire fiyatları minimum 388 bin 395 TL'den başlıyor. Projede 50 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinde otopark bulunuyor!

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinin otoparkı bulunuyor. Otoparklı konutların en çok olduğu ilçelerin başında yüzde 74 ile Kadıköy gelirken, bu oran Adalar'da yüzde 1.

İstanbul 216 Konutları’nda 60 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul 216 Konutları’nın ilk etabında yaşam başladı. ‘Hemen teslim’ olarak satışı devam eden konutlar için 60 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Fiyatların 430 bin TL’den başladığı ilk etapta, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim de yapılıyor.

Nivo İstanbul Cathay Konutları fiyat listesi!

Cathay İnşaat tarafından hayata geçirilen Nivo İstanbul projesinde fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve dükkanlara da yer veriliyor...

İstanbul’da konutların yüzde 62’si 80 metrekareden küçük!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre İstanbul’daki markalı konutların yüzde 62’sinin 80 metrekareden küçük olduğunu belirliyor.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul 216 Konutları'nda teslim başladı!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de iki etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda teslim heyecanı başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olarak bölgedeki faaliyetine start veren Baysaş İnşaat, yine bir ilke imza atarak Fikirtepe’de teslimlere başlayan ilk f

istanbul sarayları konutları Haberi

istanbul sarayları konutları

Sinpaş GYO'nun hayata geçirdiği İstanbul Sarayları projesi Küçükçekmece'de inşa ediliyor. 124 bin 501 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.


İstanbul Sarayları'nda bulunan 1+1 daireler 199 bin 664 TL, 2+1 daireler 272 bin 477 TL, 3+1 daireler 382 bin 695 bin TL, 3+1 daireler 464 bin 326 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


İstanbul Sarayları Küçükçekmece'de Türk hamamı, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, wellness spa, havuz kafe, çocuk kulübü gibi sosyal kullanım alanları yer alıyor.


İstanbul Sarayları Küçükçekmece projesi konum olarak Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, TEM'e 5 dakika mesafede inşa ediliyor.


444 14 40

www.istanbulsaraylari.com

Esra Nur...