19 / 07 / 2024

istanbul sarayları projesinin değeri ne kadar

istanbul sarayları projesinin değeri ne kadar

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Küçükçekmece' de yer alan İstanbul Sarayları projesinin ekspertiz raporunu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca hazırlatarak yayınladı...

İstanbul Yenileniyor projesinin detayları belli oldu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" projesine ilişkin bilgiler verdi.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İstanbul Sarayları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi İstanbul Sarayları ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi İstanbul Sarayları projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı.

Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesinin ÇED toplantısına tepki!

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sarayları Projesi'ne ilişkin hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama ve değerleme raporu...

İstanbul 216 projesinin birinci ve ikinci adalarında son durum!

Baysaş inşaat avan projesini onaylatarak hafriyat ve fore kazık çalışmaları için aldığı iskan ruhsatıyla çalışmalarına ikinci adasında da devam ediyor.

İstanbul 216 projesinin 2. etabında satışlar başladı!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinin 2. etabı için büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alınarak, satışlara başlandı.

İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin yüzde 48'i tamam!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'inin tamamlandığı bildirildi.

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesinin ilk görselleri!

Pearl of İstanbul projesi, Büyükçekmece Kumburgaz'da Hattat Holding bünyesindeki Hema İnşaat tarafından, inşa edilecek. 1.800 konutluk karma projenin önünde bir de marina olacak.

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesinin ikinci etabı başlıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projeleri içerisinde hızla ilerleyenlerden birisi olan Baysaş İnşaat İstanbul 216 Projesinin ikinci etabı başlıyor.

İstanbul 216 projesinin yeni etap satışları Eylül'de!

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, 80 milyon dolara mal olacak ikinci etap projesi için yıkım çalışmalarını tamamlayarak, ruhsat sürecine girdi.

istanbul sarayları projesinin değeri ne kadar Haberi

istanbul sarayları projesinin değeri ne kadar


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


İstanbul Sarayları Projesi'ne ilişkin Seri: III, No: 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için