29 / 04 / 2024

İstanbul Sarayları son etap teslimi

İstanbul Sarayları son etap teslimi

Sinpaş GYO’nun Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Halkalı’da projelendirdiği İstanbul Sarayları’nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, Aralık ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak...

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Hep İstanbul'da son 2 blok satışa çıkarıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde son iki blok da satışa çıkarıldı. Son iki blokta genişlikleri 70 ile 178 metrekare arasında bulunan konutlar 282 bin liradan başlayan fiyatlara satılıyor.

Sky Blue İstanbul'da son 20 daire!

Okay Mimarlık, Tunart ve Temak'ın ortaklığı ile kurulan Royal Group'un Kartal'da inşa ettiği Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta.

Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

Royal Group tarafından Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Peşinatın yüzde 40’ını veren konut alıcısı için uygun vadelendirmelerin yapıldığı projede, 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Sarayları Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ve değerleme raporu şöyle...

Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul projesi "Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar" sloganıyla tanıtılıyor. Projede son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa çıkıyor.

Evora İstanbul'daki son 35 ticari ünite açık satışa çıktı!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

İstanbul son 10 yılda 77 milyon turist ağırladı!

İstanbul'u son 10 yılda 77 milyon 926 bin 908 yabancı turist ziyaret etti. Şehre 2014'te 1 milyon 205 bin 976 Alman geldi.

İstanbul'da son 28 yılın en yüksek kar kalınlığı ölçüldü!

İstanbul'da son 28 yılın en yüksek kar kalınlığı ölçüldü. Çatalca'nın köylerinde kar kalınlığı 70 cm'ye ulaştı. Kentte 1987 yılının mart ayında 63 santimetre kar kalınlığı ölçülmüştü.

İstanbul Sarayları son etap teslimi Haberi

İstanbul Sarayları son etap teslimi

Dolmabahçe’den Salacak’a saray ve eski semtlerin modern mimariyle yeniden yorumlandığı projede teslime hazır hale gelen son etaplar, yeni yılda saray yaşamının ihtişamına kavuşmak isteyenler için projedeki en yeni alternatifleri sunuyor.


Geliştirdiği farklı konseptteki projelerle yer aldığı her semte değer katan Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece’ye ikinci Boğaz’ı getiren projesi Bosphorus City’ye komşu olarak tasarladığı İstanbul Sarayları’ndaki yeni ve son etapların teslimine Aralık ayı sonunda başlıyor. 2. etap konut teslimleri bu yıl Mayıs ayında başlayan İstanbul Sarayları’nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, yeni yılda saray yaşamının ihtişamına kavuşmak isteyenlere hitap ediyor. 


1.200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları, 62 farklı ev seçeneğiyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor.

1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalıların bulunduğu İstanbul Sarayları’nda yaşayan aileler, saray...