05 / 05 / 2024

istanbul seyahat kampanyası

istanbul seyahat kampanyası

DAP Yapı, İstMarina projesinde kampanya düzenledi. Şirket Fransa'nın tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye etmeyi planlıyor. Kampanyaya 31 Mayıs'a kadar İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası! 399,99 TL'ye seyahat fırsatı!

Pegasus yurt içi bilet kampanyası düzenlediğini ilan etti. Bu kapsamda 22-23 Kasım'da bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Pegasus seyahat kampanyası ile uçak bileti fiyatlarında büyük indirimler yaparak seyahat severleri sevindirdi. Yapılan açıklamada, sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti satın alabileceğiniz belirtilirken, kampanya son tarihi olarak 16 Nisan verildi. Bu kampanya kapsamında sadece 20 TL ödeyerek seya

TEB ile seyahate doyacaksınız! İşte TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyaları hayata geçiriyor. Onlardan biri de seyahat harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte seyahat kampanyasına dair detaylar!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

Resim İstanbul ödeme kampanyası!

Resim İstanbul ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Resim İstanbul kira kampanyası!

Resim İstanbul kira kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Ortadoğu Grup imzasını taşıyor. 

Kordon İstanbul ödeme kampanyası!

Kordon İstanbul ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. KDV ve tapu harç indirimiyle birlikte, Levent ve Maslak'a komşu Kordon İstanbul'da sadece yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Asaf 3. İstanbul ödeme kampanyası 2018!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde ilk etabındaki fiyatlar 574 bin TL'den, ikinci etabındaki fiyatlar 374 bin TL'den başlıyor...

3. İstanbul Bahar Kampanyası 2018!

3. İstanbul Bahar Kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Asaf İş Adi Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen proje 1.203 konut ve 212 ticari birimden oluşuyor. 

Cathay Nivo İstanbul 2018 kampanyası!

Altı blokta toplam 1.404 daireden meydana gelen Nivo İstanbul Evleri'nde fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Projede "Nazar etme ne olur ev al senin de olur" sloganı ile kampanya başladı..  

Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018!

Seyrantepe Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018 ile 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sunuluyor.

istanbul seyahat kampanyası Haberi

istanbul seyahat kampanyası

DAP Yapı, İstMarina projesinde kampanya düzenledi. Şirket Fransa'nın tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye etmeyi planlıyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs'a kadar İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Pendik'te 220 bin metrekare alanda otel, rezidans, konut ve ofisi olan, 3 bin ünitelik bir projeyi hayata geçireceklerini...