27 / 04 / 2024

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 



Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran İstanbıl Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde depreme dayanıksız stoğu ortadan kaldırmak için geçtiğimiz gün yeni bir kampanya başlatımıştı. Uygulama ile binasının riskli olduğunu düşünen vatandaşlar platforma başvuru yaparak kentsel dönüşüm ile ilgili yardım alabiliyor.  İstanbuluların yoğun ilgi gösterdiği projeye rekor sayıda başvuru gerçekleşti.

 İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

Yapılan başvurular hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan kampanyaya 150 bin kişinin başvurduğunu açıkladı. Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan şu açıklamalarda bulundu: 

"Çağrımıza rekor başvuru geldi.

Depreme karşı güvenli yapılar oluşturmak için başlattığımız İstanbul Yenileniyor kampanyamıza 150 bin vatandaşımızın yaşam alanını kapsayan başvuru yapıldı. Ekibimiz sıkı bir çalışmayla süreci yürütüyor."

 

Çağrımıza rekor başvuru geldi.

Depreme karşı güvenli yapılar oluşturmak için başlattığımız İstanbul Yenileniyor kampanyamıza 150 bin vatandaşımızın yaşam alanını kapsayan başvuru yapıldı. Ekibimiz sıkı bir çalışmayla süreci yürütüyor. https://t.co/i7gEnJ1JTC pic.twitter.com/P0Fo699wuy

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) August 23, 2021

 

 

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön