08 / 07 / 2024

istanbul seyrantepe devlet hastanesi

istanbul seyrantepe devlet hastanesi

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında yükselen Seyrantepe Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 600 yatak kapasiteli hastanenin 2015 yılının sonlarına doğru hizmete açılması planlanıyor…

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

Kanal İstanbul'a devlet garantisi verildi!

Resmi Gazete'de Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanuna geçici madde eklenerek Kanal İstanbul'a devlet garantisi sağlanmış oldu. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 702 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin Mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

İstanbul’daki devlet hastaneleri depreme dayanıklı mı?

Marmara Depremi’nin ardından 21 yıl geçmesine rağmen depremde hasar gören hastaneler onarılmadı. Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ise bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli Kanal İstanbul hakkında açıklama yaptı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul'u birileri 'yapamazlar' diyor, öbürü 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi...

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

Kanal İstanbul bir devlet projesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Muhalefetin 'yaptırırım yaptırmazsın' meselesine getirmesi çok garip. Kanal İstanbul bir devlet projesidir, belediye ya da siyasi parti projesi değildir. İlgili kurumlar çalışmalarını sürdürüyor" dedi...

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Skyland İstanbul ödeme şekli 2018!

830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Avangart İstanbul Konutları Seyrantepe fiyat listesi!

Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje tarafından inşa ediliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede ilk taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

istanbul seyrantepe devlet hastanesi Haberi

istanbul seyrantepe devlet hastanesi

2010 yılında inşasına başlanan Seyrantepe Devlet Hastanesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanındaki arazide yükselen hastanenin 2015 yılının sonlarına doğru tamamlanması planlanıyor. 


600 yatak kapasiteli

Seyrantepe Devlet Hastanesi tamamlandığında 600 yatak kapasiteyle hizmet verecek. Hastanene tamamlandığında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bir bölümünün de bu binaya taşınması planlanıyor. 


Şengül...