05 / 05 / 2024

İstanbul Silivri yat limanı ihalesi

İstanbul Silivri yat limanı ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, çok yakında 4 yat limanının yapım ihalesine çıkılacağını belirterek, "Balıkesir, Tekirdağ, Çeşme Şifne ve İstanbul Silivri yapılacak" dedi

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Borsada yeni rekor! Yatırımcı sayısı 7 milyonu geçti!

Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısındaki hızlı yükseliş sürüyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK)  tarafından paylaşılan verilere göre, pay piyasalarındaki bakiyeli yatırımcı sayısı da 7 milyon 140 bin 215 kişiye ulaşarak rekor kırdı.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 4,64 milyondan 4,56 milyona düştü! 

Borsa İstanbul'un son durumu sık sık yatırımcılar arasında merak konusu oluyor. Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının, geçen hafta 4,64 milyondan 4,56 milyona düştüğü belirtildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Silivri yat limanı ihalesi Haberi

İstanbul Silivri yat limanı ihalesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım çok yakında ihaleye çıkılacak olan 4 yat limanı müjdesi verdi. Yıldırım, "Balıkesir, Tekirdağ, Çeşme Şifne ve İstanbul Silivri'ye toplam bin 525 bağlama kapasiteli 4 yat limanı yapacağız. Böylece Türkiye'nin yat limanı kapasitesi 19 bine çıkacak" dedi. Yıldırım Türkiye'de kamu ve özel sektöre ait işletilmekte olan 43 yat limanı ve yat çekek yeri bulunduğunu, yakın bir tarihte ihaleye çıkılacak Balıkesir Avşa Adası Türkeli Yat Limanı, Tekirdağ Yat Limanı, Çeşme Şifne Yat Limanı ve Silivri Yat Limanı ile bu sayının 47'ye çıkacağını ifade etti. Akdeniz çanağında 1 milyonun üzerinde yatın dolaştığını ve bu yatların yüzde 75'inin Fransa, İspanya ve İtalya'daki limanlara yanaştığını belirten Bakan Yıldırım, "Bu ülkelerde yeni yatırım yerlerinin kısıtlı olması, Batı Akdeniz'in...