05 / 05 / 2024

İstanbul Sirkecide arsalar kaç liradan satılıyordu

İstanbul Sirkecide arsalar kaç liradan satılıyordu

İstanbul'un Sirkeci Meydanı, 1975 yılında yılında arsa satış rekoruna ev sahipliği yaptı... Sirkeci'deki 135 metrekarelik arsa metrekaresi 100 bin liradan 11 milyon TL'ye satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış'ın o haberi..

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi, 1 Ada 65, 75, 78, 79, 80, 81 ve 82 Parsel'ler İle 110 Ada 7, 12, 13 ve 14 Parselde yer alan arsalarının değerini açıkladı. İşte o rakam...

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

TOKİ üç büyükşehirdeki arsaları 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanıyla!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 90 arsayı 443 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Bakanlıktan İstanbul'da 24 ay taksitle kupon arsa fırsatı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, mega kent İstanbul'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. İşte söz konusu arsalar ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Yatırımcılara duyuru! İstanbul'un en gözde arsaları satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Müdürlüğü, mülkiyeti belediyeye ait 5 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli TL olarak belirlendi.

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Sirkecide arsalar kaç liradan satılıyordu Haberi

İstanbul Sirkecide arsalar kaç liradan satılıyordu

İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Sirkeci Garı'nın karşısındaki Sirkeci Meydanı'nda bulunan bir arsa, 1975 yılında 11 milyon TL'den satılarak rekor kırmış...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Sirkeci Meydanı'nda, 135 metrekarelik bir arsa 11 milyon liraya satılmış. İzale-i şuyu ile açık artırmayla satılan arsanın metrekaresi 100 bin liraya fiyat bularak Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış.


Haberin devamı için...