03 / 05 / 2024

istanbul şişlide icradan satılık gayrimenkuller

istanbul şişlide icradan satılık gayrimenkuller

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 21 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul için korkutan senaryo: Büyük depremde hasar görecek bina sayısı arttı!

Uzmanlar İstanbul'da 2030'a kadar 7 ve üzerinde bir deprem yaşanma ihtimalinin yüzde 64 olduğuna dikkat çekiyor. Peki İstanbul için korkutan deprem senaryosunda neler yer alıyor? Büyük İstanbul depreminde kaç binanın hasar göreceği tahmin ediliyor? İşte ayrıntılar...

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

İstanbullular Kanal İstanbul için ne diyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul için geri sayım başladı. 26 Haziran'da temeli atılacak projede çevre halkı oldukça heyecanlı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kanal İstanbul için konsorsiyum kurulacak! 

Dün akşam katıldığı canlı yayında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul Projesi için yerli ve yabancı konsorsiyum kurulacağını açıkladı.

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Kanal İstanbul için tarih belli oldu!

Cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alacak ilk köprü için Haziran ayında temel atılacağını dile getirdi.

istanbul şişlide icradan satılık gayrimenkuller Haberi

istanbul şişlide icradan satılık gayrimenkuller

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 380 bin TL bedelle satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırmaya elektronik ortamda teklif verme usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan taşınmazlar İstanbul İli Şişli İlçesi Şişli Mahallesi'nde yer alıyor. Taşınmazlar her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazlara ilişkin özellikler Bilirkişi heyetinin oluşturduğu raporda belirtilmiştir.


İhale İlanı


T.C İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Gayrimenkulün Açık Arttırma İlanı



TAŞINMAZIN

Özellikleri; Satışa konu olan taşınmazlar İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer almaktadır. Taşınmazların yüzölçümleri 340 metrekare ve 245 metrekare olarak belirlenmiştir.


Kıymeti: 2.380.000.00 TL

1.Satış Günü: 21/10/2014 günü 14:30 ile 14:40 arası


Satış Şartları


1- Taşınmazın ihalesi İstanbul Adalet Sarayında yapılacak olup, 1. ihale günü tahmin edilen kıymetin % 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklaarı mecmuunu ve...