11 / 05 / 2024

istanbul Sleepwell Expo fuarı ne zaman

istanbul Sleepwell Expo fuarı ne zaman

Yatak sektörünün buluşma noktası, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği ‘Sleepwell Expo’ 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektöre kapılarını açıyor...

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

World Cities Expo İstanbul, Mayıs'ta düzenlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Big Smart İstanbul' sloganıyla başlattığı Akıllı Şehir Projesi’nin en önemli sac ayaklarından biri olan World Cities Expo İstanbul, mayısta İstanbul’da düzenlenecek.

3. Tunnel Expo Turkey 1-4 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul bugün açılıyor!

Dünya, “akıllı şehircilik” için bugün İstanbul’da buluşuyor. 150’den fazla belediyenin başkanı ve bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo, üç gün sürecek.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran'da!

Nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanı ile bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

M’Expo projesine, İstanbul'daki muhtarlardan destek geldi!

Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından destek geldi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Maltepe Dream Hill Hotel’de gerçekleştirildi.

M’Expo'ya İstanbul’daki mahalle muhtarlarından tam destek!

M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından tam destek geldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir Türkiye projesi olarak nitelendirdiği M’Expo projesi sayesinde İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki 14 ilçenin ihya olacağını söyledi.

istanbul Sleepwell Expo fuarı ne zaman Haberi

istanbul Sleepwell Expo fuarı ne zaman


Yatak sektörünün buluşma noktası, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği ‘Sleepwell Expo’ 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektöre kapılarını açıyor.


Türkiye son yıllarda hızlı bir değişim yaşıyor. Bu bağlamda sağlık ve turizm alanlarında önemli adımlar atılıyor. Birçok yeni hastane ve otel projesi hızla ilerliyor. Bu kuruluşların en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak üretiminin hız kazanması sebebiyle sektörde üretim de hızlandı. Yatak üreticilerinin ihtiyacı olan yan sanayi ve makineler ile bitmiş yatak ürünleri bu yıl ilki düzenlenecek Sleepwell Expo Fuarı’nda sergilenecek. Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmenevi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satın alma yetkililerinin ziyaret etmesi bekleniyor.


Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en...