15 / 05 / 2024

İstanbul-Sofya Ekspresi açıldı mı

İstanbul-Sofya Ekspresi açıldı mı

TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma ile birlikte İstanbul-Sofya Ekspresi ilk seferine çıktı. İstanbul-Sofya Ekspresi için ilk tren, Halkalı Tren İstasyonu'ndan yola çıktı.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

İstanbul-Sofya Ekspresi, ilk seferine başladı!

TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma ile birlikte İstanbul-Sofya Ekspresi ilk seferine çıktı. İstanbul-Sofya Ekspresi için ilk tren, Halkalı Tren İstasyonu'ndan yola çıktı.

İstanbul-Sofya Ekspresi 20 Şubat'ta seferlerine başlayacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan: "TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma ile İstanbul-Sofya Ekspresi, 20 Şubat itibarıyla seferlerine başlayacak" ifadelerini kullandı.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Turan Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi İstanbul Modern’de açıldı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 4. sergisi, 26 Mart’ta İstanbul Modern’de açıldı. Sergi 31 Mayıs’a kadar izlenebilecek.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 2 Şubesi, Cemalettin Bahtiyar Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Beykoz'da açıldı. Şubenin yetkili ismi Murat Üresin...

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 2 Şubesi açıldı!

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 2 Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile İstanbul Fatih'te açıldı. Şubenin yetkili ismi Mustafa Sümengen...

İstanbul-Sofya Ekspresi açıldı mı Haberi

İstanbul-Sofya Ekspresi açıldı mı

TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde İstanbul-Sofya Ekspresi ilk seferine 2 makinist, 3 kondüktör ve 22 yolcusuyla başladı.


Bulgaristan/Sofya-İstanbul/Halkalı arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul-Sofya Ekspresi için ilk tren, Halkalı Tren İstasyonu'ndan hareket etti.


Hareket öncesi AA muhabirine açıklama yapan TCDD Taşımacılık AŞ İstanbul Yolcu Servis Müdürü Veysi Alçınsu, seferlerin bugünden itibaren her gün karşılıklı olarak düzenlenmeye başladığını dile getirdi.


Sefere çıkacak trende, 2 makinist ve 3 kondüktörün yolculara hizmet vereceğini belirten Alçınsu, "Trenimiz yüksek teknoloji ile donatılmış bir tren. Kaliteli ve güzel bir yolculuk sunmasını bekliyoruz. Tüm Türkiye ve İstanbul, bu kaliteli trenlerle yolculuk keyfini mutlaka tatmalı. Yolculuğumuz yaklaşık 9 buçuk saat sürüyor." diye konuştu.


İlk seferin yolcularından 47 yaşındaki Ufuk Orhan Şen ise turizm işiyle uğraştığını anlatarak, iş görüşmeleri için...