11 / 05 / 2024

İstanbul sular mı kesilecek

İstanbul sular mı kesilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da Anadolu Yakası'nda 24 ile 28 Kasım tarihleri arasında 4 gün boyunca bazı ilçelere su verilmeyecek.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

Kayaşehir Adım İstanbul ulaşım!

Kayaşehir Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'da yapılacak!

İSTANBUL ulaşımının ana hatlarından biri olan Boğaziçi Köprüsü’nün bu yaz bakım çalışması yapılacaktı. İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, köprüde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

0255 İstanbul ulaşım bilgileri!

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

1938 yılında İstanbul Nazım İmar Planı'nın avan projesi hazırlanmış!

1938 yılında İstanbul'un Nazım İmar Planı'nı hazırlayan Fransız Mimar Henri Porst, uygulanacak imar planının avan projesini hazırlamış. Avan proje kabul edildikten sonra Prost, İstanbul Nazım Planı'nı hazırlayacakmış.

Vira İstanbul ulaşım!

Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 blok halinde yükselen projede 1.155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Fikirtepe de yüzde 90'nın üzerinde anlaşmalarını tamamlayan Ceylan İnşaat Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'ne müracaatta bulunarak imza atmayan maliklerle toplantı yapılmasını talep etti.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Tema İstanbul yabancıya değil yerli müşteriye satıldı!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan,şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Denizİstanbul ulaşım bilgileri!

6 etaptan meydana gelecek olan proje daire alanları minimum 553 metrekareden başlıyor. Denizİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’ na 17 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Tortum vefat etti!

İnşaat Mühendisi Emekli Botaş İstanbul İşletme Müdürü Abdurrahman Tortum vefat etti. Cenazi bugün ikindi namazının ardından defnedilecek.

Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul sular mı kesilecek Haberi

İstanbul sular mı kesilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları nedeniyle Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar'da 90 saat kesintisi olacak.


İSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.


Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler: 

Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar...