21 / 05 / 2024

istanbul taksi zam

istanbul taksi zam

Artan mazot fiyatları yüzünden İstanbul'da toplu taşıma her an krize girebilir. İETT'nin zam teklifinin reddedilmesinin ardından taksicilerin taksimetreye yüzde 50 zam talebi de geri çevrildi.

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı...

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan karar ile birlikte İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zam ile 10 TL’ye çıkarıldığı duyuruldu.

Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, şehirde taksimetre ücretlerine zam yapıldığını kaydederek tarifenin haziran ayından itibaren geçerli olacağını ifade etti.

İstanbul'da ekmeğe zam yolda! 

Ankara'da ekmek fiyatlarına gelen zamdan sonra İstanbul'da da ekmeğe zam geleceği ile ilgili açıklama yapıldı. İstanbul'da fırınlar için istenen kiraların arttığı gerekçesi ile ekmeğin kilogram fiyatının 60 liraya çıkabileceği duyuruldu.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim veya zam var mı? Son dakika İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları!

Binlerce sürücü akaryakıt fiyatları kapsamında yaşanan son dakika gelişmelerini, yeni zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total akaryakıt fiyatları 10 Mart 2024...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Taksiciler yüzde 25 zam isterken, 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisi geldi! Taksici ve vatandaş ne diyor?

Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı, yazar Şeref Oğuz, X sosyal medya hesabından 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisini paylaştı ve 5 madde ile nedenlerini sıraladı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Taksiciler Esnaf Odası taksimetre tarifelerini ucuz buldu! Yüzde 100 zam talep etti!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası taksimetre tarifelerini ucuz bularak yüzde 100 zam talebinde bulundu. Peki, taksi ücretlerine zam gelecek mi? İşte detaylar...

İstanbul'da suya 4,5 yılda yüzde 500 zam yapıldığı açıklandı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tarife Komisyonu Başkanı Hidayet Erdöl, İBB yönetiminin İstanbul'da 4,5 senede suya yüzde 500, ulaşıma yüzde 476, otoparka ise 10 katı zam yaptığını kaydetti. İşte haberin detayları...

İstanbul'da simide üçüncü zam! 12 liradan satılıyor!

İstanbul'da simide gayriresmi üçüncü zam yapıldı. 7.5 TL'den 10 TL'ye çıkan simit, aradan geçen 3 ayda gayriresmi bir zam daha gördü.

Son dakika! İstanbul'da suya zam yapıldı...

Merakla beklenen açıklama geldi, İstanbul'da suya yüzde 15 oranında zam yapıldığı bildirildi. Bu kapsamda yapılan zam teklifi onaylandığı tarihten itibaren yürürlüğe girmiş olacak. İşte zam oranları ve haberin detayları...

istanbul taksi zam Haberi

istanbul taksi zam

İstanbul'a toplu taşımaya zam talebi taksici, belediye, minibüs esnafı tarafından ısrarla dillendiriliyor. Ulaşıma zam teklifleri ise UKOME'de her defasında reddedildi. İBB yönetiminin, artan akaryakıt, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki artış nedeniyle geliri giderini karşılayamayan esnaf ile bağlı kuruluşlarının toplu ulaşım ücretlerine zam yapılması talebi yine veto yedi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası başkanı Eyüp Aksu, taksicilerin yüzde 50 istediğini söyledi. Aksu, "Vatandaş olarak tükettiğimiz temel gıdalar üzerinde de bizim geçim kaynağımız olan ulaşım sektörüne de artış yapılmalı. Sonuçta biz de vatandaşız. Biz, kontak kapatmayı, eylemi bu süreçte uygun görmüyoruz. Ama, esnaf sürekli bizi sıkıştırıyor. Haklı olarak bizi bypass etmeye çalışıyor, 'Yok geliriz camları kırarız, yok şunu yaparız, bunu yaparız' diyor” dedi. 

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, esnafın kontak kapatma aşamasına...