03 / 05 / 2024

istanbul taksi

istanbul taksi

UKOME aldığı karar üzerine, İstanbul'da, 1 Ocak'tan itibaren 5 yaşından büyük taksi trafiğe çıkamayacak.Karar kapsamında, İstanbul'daki yaklaşık 3 bin taksi plakasının, 1 Ocak itibarıyla trafiğe yeni araçlarla çıkması gerekiyor.

İSPARK, İstanbul'un otopark sorununu çözdü taksiciliğe el attı!

İspark'ın yeni kuracağı 2 bin durak ile 18 bin taksiyi çağrı merkezi çatısı altında toplayıp, direkt müşteriye yönlendirecek şirket, yolcu aramak için yollarda dolaşan taksileri trafikten çekecek

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Kabul edildi! İstanbul'a 2 bin 125 yeni taksi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul genelinde çalışan ihtiyaç fazlası 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi kabul edildi.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

İBB, İspark ve Verifon'dan İstanbul'a modern taksi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPARK ve taksi çağrı merkezi ve yönetimi ihalesini kazanan Verifon işbirliğiyle 2 yıl içinde 18 bin taksiyi kapsayacak projeyi ve tam donanımlı taksi uygulamasını hayata geçiriyor.

İstanbul Taksi projesi tanıtıldı! Proje Şubatta devreye girecek!

Dünyada 92 şehirde kullanılan ve şubatta devreye girecek Taksi Sistemi Projesi, 2 yıl içinde 18 bin taksiyi kapsayacak.Proje kapsamında taksilerin yolcu ve sürücü bölümünde iki ayrı panik butonu olacak.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

İstanbul'da eski taksi kalmayacak!

UKOME aldığı karar üzerine, İstanbul'da, 1 Ocak'tan itibaren 5 yaşından büyük taksi trafiğe çıkamayacak.Karar kapsamında, İstanbul'daki yaklaşık 3 bin taksi plakasının, 1 Ocak itibarıyla trafiğe yeni araçlarla çıkması gerekiyor.

istanbul taksi Haberi

istanbul taksi

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar üzerine, İstanbul'da, 1 Ocak'tan itibaren 5 yaşından büyük taksi trafiğe çıkamayacak.


UKOME'nin aldığı karar doğrultusunda, artık 5 yaşın üzerindeki taksilere ruhsat verilmeyecek. İstanbul'daki 17 bin 395 taksiden, yaklaşık 3 bini, 5 yaşın üzerinde bulunuyor. Karar kapsamında, İstanbul'daki yaklaşık 3 bin taksi plakasının, 1 Ocak itibarıyla trafiğe yeni araçlarla çıkması gerekiyor.


Konuya ilişkin AA muhabirine konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur, kararı, müşterilerinin memnuniyeti açısından önemli bulduklarını söyledi.


Uğur, kararın daha önce alındığını ancak esnaf hazır olmadığından birkaç kez ertelenmesi için girişimlerde bulunduklarını anlatarak, şunları kaydetti: 


"Ancak gerek sayının azlığı gerek arkadaşlarımızın bu konuyu duyduğunu düşünerek, kararın rahatlıkla uygulanabileceğini düşünüyoruz. Yılbaşından itibaren artık İstanbul'da 5 yaşın üzerinde araç çalışmayacak. Biz de arkadaşlarımızı uyarıyoruz. Artık son...