24 / 07 / 2024

istanbul taksitle akaryakıt istasyonu

istanbul taksitle akaryakıt istasyonu

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim veya zam var mı? Son dakika İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları!

Binlerce sürücü akaryakıt fiyatları kapsamında yaşanan son dakika gelişmelerini, yeni zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total akaryakıt fiyatları 10 Mart 2024...

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Belediye 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Alakova Mahallesi'nde yer alan 5 bin 368 metrekare alana sahip  akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'un 4 ilçesinde akaryakıt istasyonu yapım ve kiralama ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul, Beykoz, Eyüpsultan, Pendik ve Başakşehir'de akaryakıt istasyonları inşa edilerek işletilmeye verilmesi işi için ihale düzenliyor.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

istanbul taksitle akaryakıt istasyonu Haberi

istanbul taksitle akaryakıt istasyonu

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Satışa çıkarılan akaryakıt ve servis istasyonunun muhammen bedeli 201 milyon 2 bin 680 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 6 milyon 30 bin 80 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinat olmak üzere kalan tutarın 3 taksitte ödeneceği akaryakıt istasyonunun satış ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığından:
1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 / Pendik/İSTANBUL adresindeki Pendik Belediye Binası 7. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 1.000,00 (Bin) TL olup, Pendik Belediyesi...