03 / 05 / 2024

İstanbul tapu memurları rüşvet

İstanbul tapu memurları rüşvet

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri toplam 60 adreste rüşvet operasyonu düzenliyor. İstanbul'da yapılan operasyonda aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Kanal İstanbul çevresinden tapu toplayanlara kötü haber!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptığı açıklamada Kanal İstanbul çevresindeki tarım arazilerinin imara açılması vaadiyle büyük vurgun yapıldığını iddia ederek, Uyarılarımıza rağmen oradan tapu toplayanlara önerim, çiftçiliği öğrensinler'' dedi.

Vali Yerlikaya açıkladı! Okullar tatil edildi mi? Memurlar kaç gün idari izinli olacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da beklenen yoğun kar fırtınası bugün başlayacak. Yetkililer İstanbullular için önlemler almaya başladı. Peki, okullar tatil edildi mi memurlar yarın izinli sayılacak mı? İşte İstanbul Valisi’nden son dakika açıklamaları ve detayları...

Kanal İstanbul'un tapu sürecinde son durum ne?

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilmesi öngörülen Yenişehir için start verilen tapu sürecinde itirazlara tanınan süre sona erdi. 

Uyuyan tapu sistemiyle 200 milyonluk dolandırıcılık!

Mega kent İstanbul merkezli toplamda 4 kentte dublörlü tapu çetesine yönelik olarak İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmlere konu olacak bir operasyon gerçekleştirdi.

İstanbul tapu memurları rüşvet Haberi

İstanbul tapu memurları rüşvet

İstanbul'daki rüşvet operasyonunda aralarında tapu  memurlarının da bulunduğu 44 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğündeki iş  yoğunluğunu fırsata çeviren bir şebekenin, işlemleri rüşvet karşılığında  gerçekleştirildiğini belirledi.


Teknik takibin ardından, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 50 kişinin  yakalanması için Sabah saatlerinde 10 ilçede 60 adrese operasyon düzenlendi.


Operasyonda, aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 44 kişi  gözaltına alındı.


Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Milliyet



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Yürütülen soruşturma kapsamında aralarında dört tapu memurunun da olduğu 70 kişi hakkından gözaltı kararı bulunuyor. Gözaltına alınan isimlerin, ilçenin önde gelen emlakçıları olduğu anlaşıldı.


İstanbul Mali Polisi'nin bu sabah yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerin önemli bir bölümünün, son yıllarda Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi dev...