04 / 05 / 2024

İstanbul taşınmaz ilanları

İstanbul taşınmaz ilanları

İstanbul İli Şişli İlçesi Feriköy Mahallesi'nde yer alan arsa niteliğindeki taşınmaz 24 Eylül 2014 günü saat 15:50 ile 16:00 arasında ihaleye çıkıyor..

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den İstanbul ve Aydın'daki iki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Araplar 16 yılda Türkiye'den 11.2 milyon metrekare taşınmaz aldı!

CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu'nun, 2003'ten bu yana Türkiye'den taşınmaz satın alan Araplarla ilgili TBMM'ye sunduğu soru önergesine yanıt geldi. 16 yılda Arap ülkeleri uyruğuna sahip kişilerin 11 milyon 186 bin 601 metrekare taşınmaz satın aldıkları açıklandı...

Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 410 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şile'deki 5 taşınmaz özelleştirilecek!

İstanbul’un Şile ilçesinde bulunan 5 taşınmaz "satış" yöntemiyle özelleştirilecek. Balibey ve Çayırbaşı mahallelerinde bulunan taşınmazlar için son teklif verme süresi 10 Eylül'de.

İstanbul taşınmaz ilanları Haberi

İstanbul taşınmaz ilanları

İstanbul İli Şişli ilçesinde yer alan arsa 4 milyon 906 in 440 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsa Kuyulubağ ile Çobanoğlu sokakları arasında kalıyor. Arsa, her türlü belediye imkanlarından yararlanıyor. 


Çevresinde 4-5 katlı binalar bulunana arsa niteliğindeki taşınmaz, Şişli'nin merkezine yakın olduğundan her türlü sosyal imkanlardan faydalanabiliyor. Taşınmazın ilk satışı 24 Eylül 2014 günü saat 15:50 ile 16:00 arasında gerçekleşecek..


T.C İSTANBUL 10.İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul İli Şişli ilçesinde yer alan arsanın tamamı 4.906.440 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 4.906.440 TL


KDV Oranı: %18


Kaydındaki şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.


İmar Durumu: Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 22/03/2012 tarih 1557967 sayılı yazısında Şişli ilçesi, Feriköy Mahallesi 221 pafta, 1240 ada,...