23 / 07 / 2024

istanbul teknoloji merkezi

istanbul teknoloji merkezi

İstanbul Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kalkınma Ajansı arasında “İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi” güdümlü projesi için sözleşme imzalandı.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

İstanbul Teknoloji ve Finans Üssü kurulacak!

Uluslararası iyi uygulamalardan faydalanılarak firmalara fırsat eşitliği sağlayan, güvenli bir finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin oluşumu desteklenecek. İstanbul Finans Merkezi bünyesinde bir Finans Teknopark da kurulacak

İstanbul Finans Merkezi 2022'de tamam!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanı Dr. Serkan Yüksel, "İstanbul’da finans alanında bir hikaye yaratmak istiyoruz. Finansal teknoloji çok yeni bir kavram" diye konuştu...

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Şanlıurfa Bilim Ve Teknoloji Merkezi'nin protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK tarafından hayata geçirilecek olan Şanlıurfa Bilim Ve Teknoloji Merkezi'nin protokolü imzalandı.

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi, AND Plaza’ya taşıdı!

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.

Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi geliyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 26 bölgeden biri olarak seçilen Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi açılacağını söyledi.

İstanbul Bilim Merkezi Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin birçok ilkini bünyesinde barındıran (ilk özel teşebbüs) “İstanbul Bilim Merkezi, Üsküdar’da Ekim ayında açılıyor. “İstanbul Bilim Merkezi Üsküdar”ın, İstanbul’u bilim ve teknoloji turizminin yeni merkezi yapması hedefleniyor.

Samsun Bilim ve Teknoloji Merkezi 2016'da açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.

Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi En İyi Ar-Ge Merkezi seçildi!

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından iki önemli ödüle layık görüldü. Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi “En İyi Ar-Ge Merkezi” seçildi.

İstanbul Finans merkezi ruhsatını aldı!

İŞ GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alacak yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesi için ruhsat işlemlerini tamamladı.

istanbul teknoloji merkezi Haberi

istanbul teknoloji merkezi


İstanbul Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kalkınma Ajansı arasında “İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi” güdümlü projesi için sözleşme imzalandı. Sözleşmeye İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş imza koydu.


Deneyim Laboratuvarı, Maker Atölyesi, girişimciler için Kuluçka Merkezi bölümlerini barındıracak olan olan proje bu özelliğiyle dünyada bir ilk olacak.


Bu sabah Dünya Ticaret Merkezi’ndeki (DTM) imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ‘Living Lab’ kavramının Türkiye için yeni bir kavram olduğunu, inovatif düşünce ile girişimciliği bir araya getirmesi yönüyle de önemli olduğunu ifade etti. Kurulacak merkezin şehir yaşamına önemli bir kalite penceresi açacagını düşündüğünü belirten Başkan Topbaş, “Endüstriyel şehir tasarımlarının tecrübe merkezi  burası...