02 / 05 / 2024

istanbul temalı parklar

istanbul temalı parklar

İstanbul'un dört bir köşesinde çocuklar için Disneyland'ı aratmayacak temalı parklar inşa ediliyor. Bu merkezler bulundukları bölgelerde turizmi hareketlendiriyor.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

İstanbul'un parkları imara mı açılıyor?

İstanbul'un merkezlerinde yeni projeler hayata geçiyor. Fındıklı Parkı, Validebağ Korusu, Roma Park’ın ardından Belgrad Ormanı imara açılıyor.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

İstanbul'un yüzölçümünü arttıran parklar!

İstanbulda’da Maltepe ve de Yenikapı’ya deniz doldurularak yapılan biri dünyanın en büyüğü iki şehir parkı, İstanbul’un yüz ölçümünü arttırdı... İşte İstanbul‘un yüz ölçümünü arttıran parklar...

İstanbul Ulaşım Ramazan temalı fotoğraf yarışmasında son gün 3 Ağustos!

İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından düzenlenen Ramazan temalı fotoğraf yarışmasına son başvuru tarihi 3 Ağustos 2014... İşte İstanbul Ulaşım fotoğraf yarışmasına katılım koşulları ve ödüller...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Boyabat’ta parklar mahalleliye zimmetleniyor!

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, şehir merkezindeki tüm parkların yeniden gözden geçirilip düzenleneceğini belirterek, korunması için de mahalleliye zimmetleneceğini söyledi. Böylece "Herkes kendi mahallesindeki park veya park alanlarını koruyacak." dedi.

istanbul temalı parklar Haberi

istanbul temalı parklar

 Açılan AVM'lerle birlikte alışveriş turizminde hızlı bir çıkış yakalayan İstanbul, şimdi de arka arkaya açılması beklenen Disneyland tarzı eğlence alanlarıyla Ortadoğu ve Balkanlar'ın eğlence merkezi haline geliyor. Çocuklara yönelik temalı parklar, bulundukları bölgelere milyonlara varan ziyaretçi çekmeleriyle dikkat çekiyor. Yeni açılacak olan projelerin de hedefinde çocuklar kadar eğlenmeyi seven büyükler de yer alıyor. Türkiye'de bu alanda yapılan yatırımların tutarları ise milyar doları aşıyor.


7'den 70'e herkesi ağırlayacak


Bu alanda yapılan en büyük yatırım ise Eyüp ve Gaziosmanpaşa Belediyesi sınırlarında 600 bin metrekareli arsada yapılan Vialand projesi. 1 milyar 150 milyon liralık  yatırımla yapılan Vialand, 24 Mayıs'ta açılacak. 26 Mayıs tarihinde ise Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın katılımıyla resmi şekilde kapılarını açacak olan projeyle İstanbul'un

tam anlamıyla bir eğlence merkezine kavuşması bekleniyor.


7'den 70'e her...