06 / 05 / 2024

İstanbul Tükenmeden Turizm adres 

İstanbul Tükenmeden Turizm adres 

İstanbul Tükenmeden Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mois Gabay tarafından kuruldu.

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

 BİM’de android TV 2.499 TL’ye; kırtasiye seti 44.50 TL’ye, yer sofrası 179 TL’ye düştü! Stoklar tükenmeden yetişin!

BİM’in 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de android TV 2.499 TL’ye; kırtasiye seti 44.50 TL’ye, yer sofrası 179 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geliyor! Stoklar tükenmeden mutlaka alın

Türkiye'de çay, şeker ve ayçiçek yağına yapılan zamların ardından bir ürüne daha zam gelmesi bekleniyor. Buna göre yetkililer, ürünün stoklarının tükenmeden vatandaşlar tarafından satın alınmasını tavsiye etti.

İstanbul Tükenmeden Turizm adres  Haberi

İstanbul Tükenmeden Turizm adres 

İstanbul Tükenmeden Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mois Gabay tarafından kuruldu.

İstanbul Tükenmeden Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir....