02 / 05 / 2024

İstanbul Tur Organizasyon iletişim

İstanbul Tur Organizasyon iletişim

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Sarıyer, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Alaattin Küçükduman tarafından açıldı. 

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından kuruldu.

İstanbul Tur Organizasyon iletişim Haberi

İstanbul Tur Organizasyon iletişim

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirketin başlıca amaç ve konusu esaslı olarak aşağıda belirtilmiştir: 1. Yurt içinde ve yurt dışında, yerli ve yabancı turistlerin her çeşit ulaşım araçları ile gidiş,geliş ve her çeşit konaklama ve yerleşme, gezi ve eğlence, rehberlik ve sair turistik ihtiyaçlarının karşılanması gibi turizm sektörünün gerektirebileceği her türlü hizmet ve faaliyetleri düzenlemek ve organize etmek, 2. Yurt içinde ve yurt dışında seyahatler düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek,...