26 / 07 / 2024

İstanbul Tuzlada okul onarım ihalesi

İstanbul Tuzlada okul onarım ihalesi

İstanbul İli Tuzla İlçesi Mimar Sinan İlkokulu onarım işi İstanbul özel idaresi imar yatırım ve inşaat dairesi başkanlığı etüt proje müdürlüğü ihale tarihi 1 Ağustos 2013...

Özel okul fiyatları cep yakıyor! En pahalı olan özel okullar hangileri?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasından sonra veliler de özel okulların fiyatlarını araştırmaya başladılar. Buna göre, özel okul ücretleri ne kadar oldu ve İstanbul'da özel lise fiyatlarında en pahalı kolej hangisi? 2024 özel okul fiyatları ne kadar olur?

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Ataköy’de rezidans projesinde okul krizi! 

İstanbul Ataköy'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen lüks rezidans projesinde okul krizi yaşandı.

Eyüpsultan'da okul binası icradan 8 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan İlçe, Silahtarağa Mahallesi'nde bulunan 4 katlı okul binasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Avcılar'da binaları riskli bulunan 2 okul tatil edildi!

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmalar sonucunda gelen son dakika açıklamasına göre İstanbul'da 2 okul tatil edildi.

İstanbul Tuzlada okul onarım ihalesi Haberi

İstanbul Tuzlada okul onarım ihalesi


İSTANBUL İLİ, TUZLA İLÇESİ, MİMAR SİNAN İLKOKULU ONARIM İŞİ İSTANBUL ÖZEL İDARESİ İMAR YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ


İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Mimar Sinan İlkokulu Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası : 2013/99870

1-İdarenin

a) Adresi

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi

2- lhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı

Hırka-i Şerif Mah Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 34091 FATİH/İSTANBUL

2124557890'- 2124557894

b) Yapılacağı yer t; >e başlama tarihi ç) işin süresi

2- İhalenin

a) Yapılacağı yer

b) Tarihi ve...