19 / 05 / 2024

istanbul üç katlı mega proje

istanbul üç katlı mega proje

7 Haziran seçimleri sonrası ekonomi yönetimi Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak programa hız verecek. Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. havalimanı gibi vizyon projelere devam edecek ekonomi yönetimi, kalkınmaya dayalı büyümeye odaklanacak.

İstanbul'da az katlı ve genç binalara ilgi artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Arzu Turan asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra, İstanbul'da az katlı ve genç binalara ilginin arttığını söyleyerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

İstanbul'da 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma Bakanı Turhan, İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin projelendirme faaliyetlerinin tamamlandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı kararı sonrasında YİD modeliyle ihaleye çıkacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üç Katlı İstanbul Tüneli'ni hayata geçireceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "Üç katlı İstanbul Tüneli'ni önümüzdeki dönem inşallah ihalesini yaparak hayata geçireceğiz. Bugüne kadar İstanbul'a 19 kilometre tünel, 233 kilometre raylı sistemi biz inşa ettik." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada 3 katlı projeyle ilgili çalışmaların hazır olduğunu söyledi.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3 Katlı İstanbul Tüneli'ne talip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılardan kendilerine Kanal İstanbul'a ilgili tekliflerin geldiğini, bunun dışında Boğazın altından geçecek 3 katlı tüp geçide şimdiden girmek isteyenlerin olduğunu ve bu konuda görüşmelere başladığını açıkladı...

istanbul üç katlı mega proje Haberi

istanbul üç katlı mega proje

Ak Parti seçim beyannamesi üzerindeki çalışmalarını büyük ölçüde tamamlarken, ekonomide atılım dönemi yeniden başlayacak. Hükümetin daha önce başlattığı vizyon projeler yeni dönemde de devam edecek. Ekonomi yönetiminin masasında Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi’nin kısa sürede hayata geçirilmesi yer alıyor. Kalkınma odaklı yeni projelerde ekonomi yönetiminin masasında yer alıyor. Enflasyonla mücadele, düşük faiz imkanlarının sağlanması, özelleştirmelerin devam etmesi, kayıt dışı ile etkin mücadele, istihdam artışı, yerli otomobil, yeni YHT hatları, ihracatta yeni pazar arayışları ve kentsel dönüşüm gibi kapsamlı projelerde devam edecek.


Enerji yatırımları artacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 1.300 civarında eylem içeren Ekonomik Dönüşüm Programları da devam ettirilecek. Bu eylemler kapsamında 2018 sonuna kadar GSYH’nın 1.3 trilyon dolara çıkarılması hedefleniyor. Vizyon projelerin devam ettirileceği...