03 / 05 / 2024

istanbul ücretiz kreş nerede

istanbul ücretiz kreş nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

İstanbul'a 97 adet ücretsiz kreş müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Bulvar İstanbul'un kreş binasının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Bulvar İstanbul'un kreş ve otel alanı konuta dönüştürüldü!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. Projedeki otel ve kreş alanlar konuta dönüştürüldü...

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'na kreş açıldı!

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde, futbolseverlerin daha rahat maçları seyredebilmesi için kreş açıldı. Kreş, Başakşehir'in maçlarını izlemek isteyen çocuklu ailelere ücretsiz olarak hizmet verecek.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

istanbul ücretiz kreş nerede Haberi

istanbul ücretiz kreş nerede


23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş koltuğuna 15 Temmuz Gecesi İBB  Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturttu.


Başkan Kadir Topbaş’ın her yıl eğlenceli bir şekilde 23 Nisan’da makam koltuğunu çocuklara bırakma seremonisinde bu sefer duygusal anlar yaşandı. Başkan Kadir Topbaş'ın makam koltuğunda bu sefer bir şehit çocuğu vardı. Başkan Kadir Topbaş, makam koltuğuna oturttuğu Özel Nev İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Yusuf Safa Varank’a dönerek “Artık Başkan sensin. Tüm Türkiye seni dinliyor” dedi.


-Ücretsiz Kreş-

İBB Başkanlığı koltuğuna oturan ve projelerinden bahseden Varank aralıklarla beraberindeki arkadaşları tarafından alkışlandı. Dört yeni projesi olduğunu söyleyen Varank projelerini şöyle sıraladı:- Boş araziler yeşillendirilip ağaç dikilecek ve buralara evcil hayvanlar bırakılacak....