28 / 07 / 2024

istanbul ulaşım çalıştayı

istanbul ulaşım çalıştayı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM)” projesi kapsamında düzenlediği çalıştayda uluslararası ulaşım uzmanlarını İstanbul’da bir araya getirdi

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

Ankara'da ulaşımda çılgın projeler olmayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Ulaşım Çalıştayı”nı gerçekleştirdi.

Ankara'da 56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başlandı!

Ankara Ulaşım Çalıştayı'nın açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başladık" dedi...

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Eskişehir'e kentsel dönüşüm çalıştayı düzenlenecek!

Raif Eşkinat, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir için yaptığı projelere değinerek "İlerleyen günlerde çalıştay düzenleyerek Eskişehir'e katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalıştayı yapıldı!

Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi düzenlenen Kent Çalıştayı ile kamuoyuna açıklandı. Elazığ’da yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında yol haritasını belirleyecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Abdulkadir Kandemir yaptı.

Hatay Kentsel Dönüşüm Çalıştayı 26 Mayıs'ta!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ülkenin mühendislik alanında önde gelen akademisyenlerinin konuşmacı olarak katılacağı "Kentsel Dönüşüm Çalıştayı" düzenliyor. Çalıştay, 26 Mayıs Perşembe günü Antakya HATMEK binasında yapılacak.

istanbul ulaşım çalıştayı Haberi

istanbul ulaşım çalıştayı

.

“Ulaşım Yatırımlarının Finansmanı” konulu çalıştaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya, Raylı Sistem Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Etüd ve Projeler Daire Başkanı Atilla Alkan,  Mali Hizmetler Daire Başkanı Kenan Kırtıl ile Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ülkemizde faaliyet gösteren yerli ve yabancı finansman ve altyapı geliştirici kuruluşları katıldı. Londra, Newyork ve Tokyo’nun ulaşımla ilgili kurumlarından uzman kişilerin de katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya açılış konuşmasını yaptı.


Açılış konuşmasının ardından İstanbul’un ulaşım altyapısının niteliğinin arttırılması için inşası devam eden ya da planlanan yatırımların finansmanı ve bu konudaki stratejiler değerlendirildi. Altısı yabancı toplam 14 konuşmacının yer aldığı çalıştayda, ulaşım projelerine yönelik küresel finansman kaynakları ve yatırım sürecinde...