08 / 05 / 2024

\'İstanbul Üniversitesi ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri\'nin Yerinde Yeniden Yapılandırılması Projesi

\'İstanbul Üniversitesi ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri\'nin Yerinde Yeniden Yapılandırılması Projesi

Cerrahpaşa ve Çapa tıp fakültelerinin yeniden yapılandırılması için kasım ayında inşaat başlıyor...

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

İstanbul Üniversitesi Kartal depremine ilişkin rapor hazırladı!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri tarafından, dün İstanbul'da yaşanan merkez üssünün Kartal olduğu açıklanan sarsıntıyla ilgili ön inceleme raporunu hazırladı.

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

\'İstanbul Üniversitesi ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri\'nin Yerinde Yeniden Yapılandırılması Projesi Haberi

\'İstanbul Üniversitesi ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri\'nin Yerinde Yeniden Yapılandırılması Projesi
Türkiye'nin ilk üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi'nde 2012-2013 akademik yılı, Ord. Prof. Dr. Cemil Birsel Konferans Salonu'nda dün gerçekleştirilen törenle açıldı. İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Yeni Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkeleri inşaatının kasım ayında başlayacağını söyledi. Prof. Dr. Yunus Söylet, yeni akademik yılın açılış konuşmasında, İstanbul Üniversitesi'nin son dört yılda gösterdiği gelişim, gerçekleştirilen projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgi vererek, 'İstanbul Üniversitesi ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri'nin Yerinde Yeniden Yapılandırılması Projesi' için gerekli çalışmaları başlattıklarını ifade...