06 / 05 / 2024

istanbul Unkapanı Köprüsü

istanbul Unkapanı Köprüsü

İstanbul’daki Unkapanı Köprüsü’nün gemi geçişleri için açılan kanat ile sabit parça arasındaki yaya yolunda oluşan 10 cm’lik açıklık için dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri inceleme başlattı.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul'a çok şey kazandıracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan "Bağlantı yolları tamamıyla bittiği zaman, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün İstanbul’a kazandıracağı çok şeyler var” dedi.

İşte İstanbul'un 3 köprüsü arasındaki farklar!

Hürriyet Gazetesi muhabirleri geçtiğimiz günlerde açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü dün deneyimledi. Muhabirler, Maltepe’den yola çıkıp Bağcılar’a giderek 3 köprü arasındaki mesafe farkını hesapladı.

Kanal İstanbul ve Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kanal İstanbul'un ve Çanakkale Köprüsü'nün de ihalesi yapılacak'' dedi.

istanbul Unkapanı Köprüsü Haberi

istanbul Unkapanı Köprüsü

Dün sabah saatlerinde harekete geçen belediye görevlileri açıklığı kapatabilmek için 25 cm’ye varan açıklığın üstü 1 metre uzunluğunda sac levha ile kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Unkapanı Köprüsü’nde birleşim derzinin yaya kısmında meydana gelen açılma yaya ve trafik akışı için tehlike arz etmemektedir. Tedbir olarak açıklığın görünen üst kısmı yaya geçişini engellemeyen çelik sac ile kapatılmıştır. Köprünün mutad açılıp kapatılma işlemi sırasında genleşme ve kasılmadan kaynaklandığı belirlenen küçük çaplı açıklık kısa sürede...