04 / 05 / 2024

istanbul viyadük yapım işi

istanbul viyadük yapım işi

İBB, Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Vakıflar'dan 8.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından; İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, Gaziler Mevkii'nde yer alan gayrimenkulün üzerine 30 yıl süreyle Özel Öğrenci Yurdu inşaatı yapılmak üzere yapım karşılığı kiraya verilecek. 

Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kurbaş tarafından kuruldu. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

1983 yılında İstanbul Metrosu'nun yapımına 4 ülke talip olmuş!

1983 yılında İstanbul ve Ankara metrosunun yapımına Japonya, İngiltere, Sovyetler ve İtalya talip olmuş. Yenikapı-Ayazağa arasında yapılması düşünülen, 14 kilometre uzunluğundaki İstanbul Metrosu'na 150 milyar lira harcanacakmış.

1981 yılında İstanbul'da gecekondu yapımı yok denecek kadar azalmış!

1981 yılında İstanbul'da gecekondu yapımı yok denecek kadar azalmış. Günde ortalama 25 - 30 gecekondunun yapıldığı İstanbul'da, 12 Eylül sonrası yapılan gecekondu sayısı bir günde yapılanların sayısını geçmemiş.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Ümraniye Bilgi Evi yapım işi ihalesi 29 Aralık'ta!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Huzur Mahallesi'nde yapılacak muhtarlık hizmet binası ve bilgi evi yapım işini 29 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor. İşin süresi 120 gün olarak belirlendi.

Maçka Teleferik İstasyonu revizyon yapım işi ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

istanbul viyadük yapım işi Haberi

istanbul viyadük yapım işi


Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No:62 A Blok Kat:4 34010 Merter / Güngören adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için