27 / 04 / 2024

İstanbul yapı denetim

İstanbul yapı denetim

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde Marmara depremi yıl dönümü nedeniyle basın toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, ''18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor'' diye konuştu.

İstanbul'da 1 milyon 600 bin yapı denetlenmeli!

İstanbul Mimarlar Odası, bu yılki İstanbul ve Deprem Sempozyumu'na hazırlanıyor. Konunun uzmanları ise yine İstanbul'un olası bir depreme hazır olmadığı görüşünde birleşiyor ve İstanbul'da 1 milyon 600 bin yapının denetlenmesi gerektiğini belirtiyorlar..

Son Dakika: İstanbul'da yapı denetim bölgelere ayrıldı!

6 Şubat depremlerinden sonra daha çok tartışılan ‘etkin yapı denetim sistemi’ kamunun da gündeminde yer aldı. Bu kapsamda İstanbul, yapı denetimi için 4 bölgeye ayrıldı. İşte hayata geçirilen yeni sitem...

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldız tarafından kuruldu.

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Küçükçekmece’de 10  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Ertemel tarafından kuruldu.

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çağlar tarafından kuruldu.

Rasyonel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ertuğrul tarafından kuruldu.

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür tarafından kuruldu.

Cnf İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Cnf İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Kesler tarafından kuruldu.

Naturel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Naturel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Tuna tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

İstanbul yapı denetim Haberi

İstanbul yapı denetim

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 17 Ağustos 1999 depreminin 19. yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Türkiye’de meydana gelebilecek depremler ve olası sonuçlar toplantıda değerlendirildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, toplantıda açıklamalarda bulundu. 1999 depremlerinden sonra oluşturulan Deprem Şûrası’nın, 15-20 senede İstanbul’un güvenliğinin sağlanabileceğini vurgulayan Suna, can ve mal güvenliği için depremin hâlâ birinci öncelikli sorun olduğunu söyledi. 

Deprem önlemlerinin alınması ve binaların güvenli hale getirilmesi gerektiği halde kentleşme ve yapılaşmada önemli hataların yapıldığını belirten Suna, ‘’Ne İstanbul ne de Türkiye depreme hazır değildir, 18 milyonluk mega kent kaderine razı şekilde depremi beklemektedir’’ şeklinde konuştu.

İmar affıyla ilgili açıklamalarda bulunan Suna,  imar affıyla mühendislik hizmeti almadan üretilen sağlıksız yapıların affedilerek mevcudiyetlerinin koruma altına alınması, yapı stokunun iyileştirme...