04 / 05 / 2024

istanbul yeni hastane

istanbul yeni hastane

Avrupa Yakası yeni hastane projelerini mercek altına aldık. Çok sayıda inşaatın devam ettiği yakada birçok dev hastane projesi de yolda. İşte tüm detayları ile Avrupa Yakası yeni hastane projeleri…

İstanbul yeni hastane projeleri!

İstanbul’da hastaneler hızla dönüşüyor. Eskileri yıkılarak yerine özel hastane konseptinde yenileri inşa ediliyor. Birçok yeni proje de yolda. İşte çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını da hareketlendirecek o İstanbul hastane projeleri…

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'na biletler internetten alınabilecek!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım rotası belirlendi. 18 hat üzerinden seyahat edecek yolcuların biletleri internet üzerinden alınabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

istanbul yeni hastane Haberi

istanbul yeni hastane


 


İstanbul’da hastaneler hızla dönüşüyor. Bir taraftan yeni hastane inşaatları sürerken diğer taraftan da yenileri projelendiriliyor. İstanbul’da 2017 yılına kadar sağlık binalarının en az yüzde 90’ının nitelikli hale getirilmesi hedefleniyor. Bu yatırımlar kuşkusuz konumlandığı yerlerin de değerine değer katıyor. Şimdi gelin Avrupa Yakası yeni hastane projelerini inceleyelim… Hangi hastane nerede yapılıyor, ne zaman hizmete açılacak, yeni hastane yatırımları neler? İşte cevabı…


Bahçelievler Devlet Hastanesi yakında hizmete açılacak

Bahçelievler Devlet Hastanesi yakında hizmete açılıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan hastanenin şu an iç malzemeleri tedarik ediliyor. 5 bloktan oluşan Bahçelievler Devlet Hastanesi, 309 yatak kapasiteyle hizmet verecek. Ocak ayının sonlarına doğru hizmete açılması planlanan...