18 / 05 / 2024

istanbul yeni merkezi kent meydanı

istanbul yeni merkezi kent meydanı

2016’nın sonuna kadar tamamlanması öngörülen Başakşehir Kent Meydanı projesi, Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıldı. Meydan tamamlandığı zaman Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Finans Merkezi yönetmeliği yürürlüğe girdi! İşte detaylar…

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik merkezdeki donatıların işletilmesinden yeni katılımcıların kabulüne ve yönetime kadar birçok detayı kapsıyor.

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

İstanbul Finans Merkezi 2022'de tamam!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanı Dr. Serkan Yüksel, "İstanbul’da finans alanında bir hikaye yaratmak istiyoruz. Finansal teknoloji çok yeni bir kavram" diye konuştu...

İstanbul Finans Merkezi en geç 2022'de açılacak!

Marmara Üniversitesi Rektörlük Binası'nda düzenlenen"Alternatif Finansta Yeni Ufuklar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Finans Merkezi'nin en geç 2022 yılı başında hayata geçirilmesini bekliyoruz." dedi...

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Apple’ın yeni merkezi 5 milyar dolara inşa edildi!

Apple’ın yeni merkezi, ABD’nin California eyaletine bağlı olan Cupertino'da inşa edildi. Yeni merkezin maliyeti 5 milyar dolar olarak açıklandı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

istanbul yeni merkezi kent meydanı Haberi

istanbul yeni merkezi kent meydanı

Tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek olan Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesinde hayata geçirilecek.


Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılan Başakşehir Kent Meydanı'nın inşaat çalışmalarının 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


Kamu kurumlarını tek merkezde toplayacak olan İstanbul Kent Meydanı projesi, 60 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüüe sahip olacak.



İstanbul'un yeni merkezi sloganıyla tanıtılan İstanbul Yeni Merkez Kent Meydanı, Türkiye'nin ilk meydanı olma özelliğine sahip olacak. Meydan Türkiye'ye örnek olacak.


İstnabul Başakşehir Yeni Merkezi Kent Meydanı'nda; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami bulunacak. 


Web: