07 / 05 / 2024

istanbul yol bakım çalışmaları

istanbul yol bakım çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Eylül Pazartesi açılacak okullar öncesinde trafiği rahatlatmak için yol bakım onarım çalışmalarına bir süre ara vereceklerini ifade etti...

İstanbul'da 300 noktada yol bakım çalışması var!

İstanbullular bir haftadır trafikte yaşanan bu anormaliği tartışıyor, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ise trafiğin sebebinin 300 noktada yapılan yol bakım çalışması olduğunu öne sürüyor.

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, alt yapı ve kış şartları nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

İstanbul deprem bakımından en riski kentlerden biri!

İTÜ Jeofizik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Haluk Eyidoğan, İstanbul'un deprem kayıpları bakımından dünyanın en riskli kentlerinden biri olduğunu da hatırlattı.

istanbul yol bakım çalışmaları Haberi

istanbul yol bakım çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül Pazartesi günü trafikte sorun yaşanmaması için alınan tedbirleri İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) basın mensuplarına anlattı.


Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda İstanbulluların desteği ve hassasiyetiyle trafikte her hangi bir sorunla karşılaşmayacaklarını ifade eden Başkan Kadir Topbaş, “Dünyanın bütün kentlerinde okulların açıldığı ilk gün trafikte ciddi bir yoğunluk yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızdan ricam geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıllarda toplu taşıma araçlarını yoğun olarak kullanmalarıdır. Gösterecekleri hassasiyetle hep birlikte sıkıntısız bir hafta geçirebiliriz” diye konuştu.


İstanbul’da 2013-2014 ders yılı itibariyle 2 Milyon 700 bin öğrenciyle birlikte 104 bin eğitimcinin de ders başı yapacağını kaydeden Başkan Topbaş açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şu anda 5.792 okulda 14.590 servis aracımızla 298 bin 80...