04 / 05 / 2024

istanbul yol ihalesi

istanbul yol ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işi yaptıracak...

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Kanal İstanbul projesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul'a ilk kazmanın vurulacağı tarih belli oldu. Peki Kanal İstanbul projesinin ihalesinin ne zaman yapılacağı belli mi?

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul proje ve inşa süreciyle ilgili hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İnşallah yakında bununla ilgili ihaleye de çıkılacaktır." dedi...

Kanal İstanbul'un ihalesi bu yıl içinde yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul'la ilgili olarak inşallah bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Projeler vesaire hazır durumda. O da İstanbulumuza ayrı bir zenginlik katacak" dedi...

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

TOKİ İstanbul Esenler 531 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 531 ucuz  konut inşa edecek. Projenin ihalesi 25 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi 24 Ocak'ta!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin ihale ilanı İkinci 100 Günlük Eylem Planı döneminde yayımlanacak...

Kanal İstanbul ihalesi için son aşamaya gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul ihalesi için son aşamaya gelindi. Projenin ÇED raporu ile zemin etüt çalışmaları tamamlandı...

istanbul yol ihalesi Haberi

istanbul yol ihalesi

İSTANBUL BOĞAZI KARAYOLU TÜP GEÇİŞİ PROJE, YAPIM, İŞLETME VE DEVRİ İŞİ YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İHALE İLANI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


İHALE KONUSU

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV DAHİL)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI

İHALE TARİH/SAATİ


İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti

1.000.-TL

Teklif Bedelinin en az %3'ü

14 Ağustos 2013 / Saat 14:00



1- “İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” işinin ihalesi; 14.08.2013 günü saat 14:00’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İhale Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacaktır.

2- İhalenin Konusu: İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti”dir.

3- İstekliler; ihale dosyasını Ulaştırma,...