03 / 07 / 2024

İstanbula günlük ne kadar su veriliyor

İstanbula günlük ne kadar su veriliyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'a günde 2.5 milyon metreküp su verildiğini, hazırda ise 300 milyon metreküp su kaldığını belirtti.

Bungalovda 9 günlük tatilin bedeli ne kadar? 

Sapanca ilçesindeki bungalovlarda Kurban Bayramı'nı geçirmek isteyen vatandaşlar, 9 günlük tatil için 70 bin liranın üzerinde ücret ödedikleri kaydedildi. 

Banka banka açıklandı, mevduat faizleri tepetaklak oldu! 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar Haziran 2024?

Mevduat faiz oranlarında gerileme sürerken bankaların faiz oranları da arka arkaya açıklandı. Peki 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?  İşte banka banka faiz oranları Haziran 2024...

'Bu faizi bulamam' diyen mevduatın vadesini uzatıyor! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de 'Bu faizi bulamam' diyerek mevduatın vadesini uzatmaya başladı. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? İşte banka banka mevduat faizi oranları...

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Günlük hurda fiyatları! Bakır hurda fiyatlarına okkalı zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarının tarihin en yüksek seviyesine yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları.

Bankalar açıkladı! 500 bin TL'nin 92 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında da bir gevşeme yaşanmış oldu. Buna göre, mayıs ayı mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor ve 500 bin TL'nin 3 aylık (92 günlük) getirisi ne kadar?

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

Bankaların mevduat faiz oranları uçuşta! 32 günlük en yüksek faiz veren banka Mart 2024: 100 bin TL'si olanlar dikkat!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler en yüksek mevduat faizini araştırmaya başlamışken, bankalar mevduat faizlerini güncellemeye devam ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte banka banka 28 Mart 2024 mevduat faizleri...

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL oldu? İşte banka banka hesaplama tablosu Mart 2024!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankaların mevduat faizleri son durum da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi Mart 2024'te ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama tablosu Mart 2024...

İstanbula günlük ne kadar su veriliyor Haberi

İstanbula günlük ne kadar su veriliyor


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'a günde 2.5 milyon metreküp su verildiğini, hazırda ise 300 milyon metreküp su kaldığını belirtti. Eğer hazırdaki su miktarı artmazsa İstanbul'un sadece 120 günlük suyu kaldı.


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, Türkiye'de kuraklığın etkisinin artarak devam ettiğini, bu nedenle bir an önce tasarruf tedbirlerinin alınması gerektiğini belirterek, "Yeteri kadar kar yağışı olmadığı için yeraltı suları da beslenmiyor. Tasarruf tedbirleri alınarak bu durumu vatandaşlara da anlatmak gerekir" dedi.


Şen, yağışların ocak ve şubat ayında da beklentileri karşılamadığını, neredeyse tüm yurtta sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini söyledi.


"İSTANBUL'DA BÜYÜK SU SIKINTISI KAPIDA"

Türkiye'deki kuraklığın...