02 / 05 / 2024

istanbula yapılacak çılgın projeler nelerdir

istanbula yapılacak çılgın projeler nelerdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul' da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçük çekmece sınırları içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi' nin master planlarını tamamladı...

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

Yapılacak zammın ardından en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Refah payı maaşa ne kadar etki edecek?

Yeni yıla kısa bir süre kala memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca memur tarafından yakından takip ediliyor. 6 aylık enflasyon oranına göre yapılacak zam oranlarında 4 aylık oran da netleşmiş oldu. İşte memur maaş zammında son durum...

Akbank'tan promosyon gibi kampanya! 1000 TL ödemesi yapılacak bakmayın kalmasın

Akbank tarafından vatandaşlara promosyon gibi ödeme yapılacak. Kampanyanın detayları da banka tarafından duyuruldu.

TOKİ 2022 kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ 2022 kura detayları!

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 2022 kura çekimi ile ilgili merak edilen detaylar...

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam yapılacak ama bu detay herkesin dikkatini çekiyor

Asgari ücrete ek zam konusundan son adım yarın atılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanarak maaşlara yapılacak zammın adını koyacak. Uzmanlar ise asgari ücrete ek zamdan ziyade daha önemli bir konuya dikkat çekiyor.

Deprem konutlarının maliyeti hesaplanıp yüzde 40-50 indirim yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremin ardından AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni yapılacak konutların maliyetinin hesaplanacağını söyledi.

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekimi!

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekimi 4 Ağustos gününde yapılacak. Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı proje toplamda 609 konut kura yöntemiyle satışta.

TOKİ Konya Ilgın Evleri kurası!

TOKİ Konya Ilgın Evleri kurası 4 Ağustos gününde yapılacak. Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı projede 609 konut satışa çıkarıldı.

Saip Erarslan: Zonguldak'a yapılacak 200 konut yetersiz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) KDZ. Ereğli Şubesi 2. Başkanı Saip Erarslan 7 bin talep karşısında ilçeye 200 TOKİ konutu yapılacak olmasını eleştirdi.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

istanbula yapılacak çılgın projeler nelerdir Haberi

istanbula yapılacak çılgın projeler nelerdir


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı planlamayı yaptı. Projenin Başbakan Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'da kurulacak Yenişehir projesinde son aşamaya geldi.


MASTER PLANI TAMAMLANDI


Bakanlık, İstanbul'da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçükçekmece sınırları içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi'nin master planlarını tamamladı. Projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.


2 MİLYON 400 BİN KİŞİ YAŞAYACAK


İstanbul'un doğal, tarihi ve kültürel özelliklerini öne çıkaracak projede son noktaya gelen Bakanlık, kurulacak yeni şehrin master plan çalışmalarını tamamladı. 


Rezerv alan olarak ayrılan bölgede, yaklaşık 800 bin konutta 2 milyon 400 bin kişi yaşayabilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle İstanbul'un nüfusu kalabalık bölgelerinde yoğunluk azalacak.


5 BİN HEKTAR YEŞİL ALAN 


'Compact şehir' yaklaşımıyla planlanan Yenişehir'de, 4 bin 800 hektar sosyal donatı alanları, yaklaşık 5 bin hektar yeşil...