05 / 05 / 2024

istanbula yeni aktarma istasyonları yapılacak

istanbula yeni aktarma istasyonları yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

Ford'dan yeni hamle! Türkiye'de üretilecek, 2023'te yollarda

Ford Pro bu hafta içinde Tourneo serisinin tam elektrikli gelişmiş güç aktarma sistemine sahip olan yeni nesil E-Tourneo Custom modelini görücüye çıkardı. Araç, Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretilmesi planlanıyor.

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Şanlıurfa'ya iki yeni aktarma istasyonu inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, günülük ortalama 180 Bin yolcunun taşındığı Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına tam kapasiteli 2 yeni toplu taşıma aktarım merkezi yapıyor.

Kocaeli Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonu incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonunu ve yeni oluşan ticaret alanlarını yerinde inceledi.

Çandarlı Limanı'nın yeni vizyonuyla ihaleye çıkarılması önerildi!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye'nin en büyük aktarma limanı olarak planlanan Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın yeni bir vizyon ile ihaleye çıkarılmasını önerdi.

İstanbul'a 10 yeni aktarma istasyonu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içinde yeni binasına taşınıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içerisinde Halkalı Merkez Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. Belediyeden boşalan arazinin ne olacağı ise merak konusu. TOKİ’ye ait arazinin metro aktarma istasyonu olacağı söylentiler arasında yer alıyor…

Marmaray yapımında çıkan tarihi eserler için 2 yeni müze inşa edilecek!

Marmaray eserlerinin sergilenmesi için iki yeni müze yapılacak. Yeni Kapı’daki Marmaray aktarma istasyonunda yapılacak müze ile Darphane’de yapılacak restorasyonla oluşturulacak müze bünyesinde eserler kalıcı olarak sergilenebilecek.

Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!

17 Ağustos 2012 tarihinde açılışı yapılan Kadıköy – Kartal Metro Hattına İETT’nin hizmete aldığı yeni otobüs hatlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma istasyonları haberimizde yer alıyor...

İstanbula yeni hava alanı için yer bakılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 2012 yılında kara yolu sektöründe toplam bin 133 kilometre bölünmüş yol, bin 322 kilometre iki şeritli yol ve İstanbulun gelişim planlarıyla uyumlu yeni bir hava limanı yapacak

Kanadanın Eximbankı İstanbula yeni üs kurdu!

Kanadalı şirketlerin ihracatına ve yurtdışındaki yatırımlarına finansman desteği veren Kanada İhracatı Geliştirme Finansal Kurumu (EDC) Türkiye, Balkanlar, Kafkaslar ve İsrail bölgesindeki operasyonları için İstanbulu üs seçti

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

istanbula yeni aktarma istasyonları yapılacak Haberi

istanbula yeni aktarma istasyonları yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenleyecek.Metro, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının birleşme noktasında planlanan aktarma istasyonları sayesinde vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz ulaşım sağlayabilecek.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

Avrupa Yakası'nda toplam inşaat büyüklüğü 600 bin metrekare olan 14, Anadolu Yakası'nda ise toplam inşaat alanı 400 bin metrekare olan 10 aktarma istasyonu yapılacak.Aktarma merkezlerinin engellilerin kullanımına uygun olarak planlanmasını öngören şartnamede, bu alanların ağaçlandırılması da yer aldı.


Asya Yakası'nda Dudullu, Kartal Kavşağı, Küçükyalı, Tepeüstü, Haydarpaşa Ayrılık Çeşmesi, Taşdelen, Sancaktepe, Kurtköy, Samandıra ve Uzunçayır ile Avrupa Yakası'nda...