02 / 05 / 2024

istanbulda arsa kalmadı

istanbulda arsa kalmadı

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Konya'da konut yapacak arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altunay, Konya'da konut yapacak arsaların tükendiğini açıkladı. Altunay, konuttaki yüksek fiyatın arsa yetersizliğinden kaynaklandığını belirtti ve araziler imara açılmalı" dedi.

Sedat Altınay: Selçuklu'da imarlı arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, Selçuklu İlçesi'nde imarlı arsa alanı kalmadığını belirterek, "Selçuklu bölgesinde tarla vasfındaki araziler imara açıldığı takdirde mevcut tavan yapan arsa fiyatlarının da bir denge sağlayacağı kanaatindeyiz" dedi.

İstanbul'da boş arsa kalmadı!

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.

İstanbul'da boş arsa kalmadı!

İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri yatırımcıların Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.

Ali Ağaoğlu: İstanbul’da sorunsuz arsa yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. " dedi..

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa kalmadı tercih değişti!

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

Bosch'un Bursa yatırımına arsa engeli!

Bosch Ceo’su Steven Young, 2015 yılında Bursa’ya 2 ar-ge projesi hayata geçireceklerini, 2015 yılında yapılacak 135 milyondan fazla yatırımın aslan payı Bursa’ya olacağını, ancak yeni yatırımlar için OSB’de arsa kalmadığını söyledi

Steven Young: Bursa'da yatırım için arsa yok!

Steven Young, 2015 yılında yapacakları 135 milyon eurodan fazla yatırımın aslan payının Bursa’ya olacağını, ancak yeni yatırımlar için OSB’de arsa kalmadığını, yeni OSB’ler gerektiğini söyledi

istanbulda arsa kalmadı Haberi

istanbulda arsa kalmadı

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor. İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının sürekli artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri, bu konudaki görüşlerini Anadolu Ajansı muhabirleriyle paylaştı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "İstanbul'da sorunsuz arsa kesinlikle yok" dedi. Küçük-büyük tüm arsa yatırımcılarının İstanbul'da arsa bulamadığını vurgulayan Ağaoğlu, "İstanbul'da problemsiz arsa olmadığı için de insanlar ellerindeki arsayı mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışıyor. Makul bir fiyatlı, problemsiz bir arsa bulmak mümkün değil" diye konuştu. İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım da İstanbul'da arsa sorununun son...